ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
@RvP1228 Bayram abi özledik valla ya
-
@F.S.M.0.13 bekliyoruz
-
@F.S.M.0.13 nerde kaldı bu ekip üyeler
-
Forumun kapanacağını, yenileneceğini duyunca açıkçası üzüldüm. Dedim o kadar emek verdik. Emekler ziyan olmasın. Arşivcilik ruhumda devreye girdi. Hem hatıra olur babında işe koyuldum. 778 ss aldım. Bayağı yorucu oldu Bazı mesajlarımı bulamadım bu hesabımdaki mesajlarımıysa hiç arşivleyemedim sağlık olsun. Forumu forum yapan özellikler gelmiş. Arayüz kötü. Bunlar hadi tamam da eski mesajların silinmesi eski üyelere yapılan büyük ayıptır bence. ne olurdu yani yeni özellikleri getirip 2-3 makyaj yapsan mesajları silmeden. Kınıyorum.
-
@ensmacar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Forumun kapanacağını, yenileneceğini duyunca açıkçası üzüldüm. Dedim o kadar emek verdik. Emekler ziyan olmasın. Arşivcilik ruhumda devreye girdi. Hem hatıra olur babında işe koyuldum. 778 ss aldım. Bayağı yorucu oldu Bazı mesajlarımı bulamadım bu hesabımdaki mesajlarımıysa hiç arşivleyemedim sağlık olsun. Forumu forum yapan özellikler gelmiş. Arayüz kötü. Bunlar hadi tamam da eski mesajların silinmesi eski üyelere yapılan büyük ayıptır bence. ne olurdu yani yeni özellikleri getirip 2-3 makyaj yapsan mesajları silmeden. Kınıyorum.
Katılıyorum. Hele de ekip forumlarındaki arşivlerin silinmesi tamamen saçmalık. Ekibimizin arşivlerini kaybettik maalesef
-
@ensmacar said in ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ:
Eski forumlar hala açık ama bir müddet sonra kapanacak. Eski forumlar kapanmadan önce önemli olan veya saklamak istediğiniz bilgileri alabilirsiniz. Bunun için adres;
https://tr.onlinesoccermanager.com/Forums -
ekip savaşlarının sonuçlarını hangi bölüme bildireceğiz?
-
@F.S.M.0.13 olmaz abi yapmazlar
-