ONLINE OLANLARIN SOHBET YERİ
-
İyi akşamlar, keyifli haftalar diliyorum sevgili forumculara.
-
ne olucak bu forumun hali önceden iğne atsan düşmezdi buralar değer kaybettik
-
arkadaslar oyuncuları antreman yaptıramıyorum .oyuncu dizilislerinde ise adamn secişyorum kabul etmiyor istedigim oyuncuları oynatamıyorum..
-
@yuppii1616 destek bölümüne yazman daha faydalı olur. DESTEK
-
Oyunda hile ve takasta kandırma benimle alaycı konuşma suçundan hakkım olan itirazımı gerçekleştirmek istiyorum lütfen furmed adlı yöneticinin hesabı kapatılsın bu 5. raporum lütfen artık hesabı kapatılsın saygılarımla yönetici Selim Emre 7221...
-
ARKADAŞLAR SİZE DE BİLDİRMEK İSTİYORUM furmed adlı yöneticiyi rapor ettseniz iyi olur çünkü hile yapıyo cevap bekliyom......
-
@selim-emre-7221 kardeşim menajerin profile gir oradan reportla forumlar da rapor paylaşmak yasaktır sonuçda alamazsın ayrıca.Iyi oyunlar.
-
@f-s-m-0-13 arda abi:man_biking_tone1:
-
Pres tempo nasıl ayarlıyorsunuz ? Mantık yürüteniyorum. En az an fazla hangi sınırlarda değiştiriyorsunuz
-
@gökhangalata Taktik bölümününe yazarsan daha kolay cevap alabilirsin ama yinede söyleyeyim rakibe kendi kadrona maça hakeme defansif oynaman gereken maçlarda düşük örn. detayları kendin deneyerek öğrenirsin sabit birşey değil.
-
@cnytakn hocam en yüksek ve en alçak aralığınız nedir ? Rakipten 10 kat güçlüyüz 100,100,100 mü yaparsınız ? Veya rakipten 10 kat güçsüzüz 0,0,0 mı olur ? Juve ye karşı 91.90,89 yaptım 5-0 yenildim. Maç bitince 35,35,35 dostluk attım 4-0 kazanmışım.
-
Dostluk maçları ölçü değil
-
@jacksontefo rakipten çok güçlüyken kaç yapıyorsunuz atak stil tempo ?
-
@gökhangalata burdan devam etmelisin. OSM Taktikleri
-
Buralar sessizlesti. Sinav dönemimi var
-
selam beyler