2018 FIFA Dünya Kupası
-
A Milli Takım kadrosu açıklandı!
2018 FIFA Dünya Kupası Elemeleri’nde 24 Mart’ta Antalya’da Finlandiya ile karşılaşacak, ardından 27 Mart’ta Moldova ile Eskişehir’de bir hazırlık maçı yapacak A Milli Takımımızın aday kadrosu açıklandı. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Kayserispor’dan Güray Vural ve Deniz Türüç, Gençlerbirliği’nden ise Serdar Gürler gibi isimleri ilk kez davet etti.
A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası Elemeleri'nde oynayacağı Finlandiya ve Moldova maçı aday kadrosu belli oldu. Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim; Kayserispor’dan Güray Vural ve Deniz Türüç, Gençlerbirliği’nden ise Serdar Gürler gibi isimleri ilk kez davet etti.
Barcelona'daki Milli yıldızımız Arda Turan da yine kadroda yer aldı.
İŞTE A MİLLİ TAKIMIN ADAY KADROSU:
KALECİ:
Harun Tekin (Bursasor), Recep Kıvrak (Trabzonspor), Volkan Babacan (Başakşehir)DEFANS:
Gökhan Gönül (Beşiktaş), Şener Özbayraklı (Fenerbahçe), Ahmet Çalık (Galatasaray), Çağlar Söyüncü (Freiburg), Mehmet Topal (Fenerbahçe), Ömer Toprak (Bayer Leverkusen), Güray Vural (Kayserispor), İsmail Köybaşı (Fenerbahçe)ORTA SAHA:
Emre Mor (Borussia Dortmund), Serdar Gürler (Gençlerbirliği) , Arda Turan (Barcelona), Deniz Türüç (Kayserispor), Emre Çolak (Deportivo La Coruna), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Oğuzhan Özyakup (Beşiktaş), Okay Yokuşlu (Trabzonspor), Selçuk İnan (Galatasaray), Cengiz Ünder (Başakşehir), Olcay Şahan (Trabzonspor), Volkan Şen (Fenerbahçe)FORVET:
Cenk Tosun (Beşiktaş), Enes Ünal (Twente), Yunus Mallı (Wolfsburg) -
yaralanması İrlanda Coleman
-
@alvarorr_98 Çok geçmiş olsun Umarım eski sağlığına tekrar kavuşur.
-
-
Millilerden 3 gollü galibiyet
A Milli Futbol Takımı, hazırlık maçında Eskişehir'de Moldova ile karşı karşıya geldiği maçtan 3-1 galip ayrıldı.
A Milli Takımımız, hazırlık maçında Moldova ile karşılaştı. Yeni Eskişehir Stadı'ndaki karşılaşmayı Millilerimiz 3-0 kazandı.
14.dakikada Ay-yıldızlılar Emre Mor'un golüyle maçta öne geçti: 1-0
24.dakikada Millilerimiz Ahmet Çalık'ın golüyle maçta farkı ikiye çıkardı: 2-0
52.dakikada Ay-yıldızlılar, Cengiz Ünder'in golü ile maçta farkı üçe çıkardı: 3-0
90+2'de Moldova, Radu Ginsari'nin golü ile farkı 2'ye indirdi ve skoru belirledi: 3-1 -
@Sosyokrat Valla maçı izlerken gözlerim doldu Euro 2008 'de ruhu hissettim . Geleceğin parlayan yıldızları .
-
@xLeadeRJacK Genç kuşak çok iyi olacak Milli takım için
-
@mrtgll33 Kesinlikle . Gelecek Kosova deplasmanına bu kadroyla çıkılması gerek şuanki puan durumunada bakarsak İzlanda'yı kesinlikle yenmemiz gerekiyor . Bunun yanı sıra Kosova , Finlandiya ve Ukrayna maçlarındanda minumum 7 puan alırsak oldu bu iş Bir Uluslurarası Turnuvaya daha Türkiye'siz katlanamam. kendimi bildim bileli Türkiye'yi uluslurarası turnuvalarda destekeleme şansı bulamadım en son 2008 de 10 yaşında felanım ufak ufak hatırlıyorum oda .
-
@xLeadeRJacK Direk bu kadro ile çıkmak doğru olmaz, biraz tecrübe biraz genç oyuncular ile Kosova dan rahat 3 puan alınır. Darısı diğer maçlara :flag_tr:
-
Ukrayna 2-0 Türkiye. Evet, rezil bir futbol oynayan milli takim. Takiminda isliklanan bir kac oyuncunun macta 11 baslamasi. Ömer Toprak olmasina ragmen stoperde Mehmet Topal inadi. Bundesligada haftanin oyuncusu secilen Nuri yerine Ozan Tufan. Say say bitmez. Allahtan Ukrayna bizim üzerimize fazla gelmedide rezil olmadik. Ha iki oyuncumuzun ayni anda tac kullandigini unutmadik. Önümüzde bir hirvat maci var. Hirvatlar Ukraynadan beterdir. Acimazlar.
-
@saniyeyılmaz tek kelimeyle rezillik.
-
Dün maalesef hatalı gollere sevindim Ofsayt ve aut çalınsaydı bile o golleri bir şekilde geleceğini düşünüyordum.Takımda hiçbir birlik yoktu ne yazık ki.Takımdaki o anlamsız geri paslara Lucescu da değiştirmemiş.Galiba Pyatov maçta 3 kez falan yere yattı.Hırvatistan'ın Kosova'yı bir şekilde yeneceğini düşünürsek Ukrayna 3 puan önümüzde ve play offta ikili averajda da önümüzde oldu bu durumda.Ukrayna kadrosu ağırlıklı Shaktar idi.Ama bu durum her zaman tutacak diye bir kaide de yok.Hırvatistan'da kendi liglerine oynayan pek oyuncu yok.Ama çok önemli isimler var büyük takımlardan.Ve kazanırlarsa muhtemelen garantilerler.Takım değerlerine baktığımızda daha güçlüler diyebiliriz.Dün oyuncu değerlendirmek bana mantıklı gelmiyor çünkü müthiş bir sistemsizlik vardı ve bu acaba nasıl 1 maçta değişecek?
Oyuncuların kuluüplerinde çok şans bulamamasının yabancı sınırıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum teknik direktör oyuncunun pasaportuna niye baksın ki?Her zaman çok kolayı arıyoruz gibi geliyor bana.Sınırlama varken de gurbetçi getirip oynatıyorduk ki bu birçok gelişebilecek yeteneği katletti.Şu haliyle en azından rekabet var.Göbek Tufan'lara daha çok para harcayınca acaba daha mı mutlu olacağız?
Mucizeler dileğiyle.