MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY
-
Mnie bedzie
Michal @Michal_ACM jakie masz zdanie?:) -
@Łukasz-Kowalski nie jesteś pozostawiony z tą myślą sam
-
@Łukasz-Kowalski said in MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY:
Mnie bedzie
Michal @Michal_ACM jakie masz zdanie?:)Po głębszym namyślę, uważam, że masz rację. Hustin już wygrywał MPP, klosek był na podium, więc starczy im Ja najwyżej na 5 miejscu więc trzeba to zdecydowanie zmienić
-
@Łukasz-Kowalski kiedy losowanko grup ???
-
Tak sobie mysle ze skoro w MPP musza byc grane sparingi bo jesli bedzie zakaz to i tak nie ma jak upilnowac czy ktos gra z kumplem z pary czy nie to moze po prostu zagrajmy BEZ ZADNYCH TRENINGOW ANI SPARINGOW. To przeciez konkrerny turniej i gramy lige retro po to zeby wszyscy mieli rowne szanse tak? Mysle ze fajnie i sprawiedliwie bedzie jesli wszyscy bedziemy grac dokladnie taka sama druzyna i bedzie wygrywac ktos kto serio ustawia dobre taksy a nie ktos kto leci na 3 treningi bo ma czas i checi wstawac w nocy czy nad ranem i ma zetony zeby grac codziennie sparingi i wzmacniac pake. Jak dla mnie nie ma minusow ten pomysl i to bedzie konkret granie taktyczne i bez tracenia zetonow na spary. Mozna tez to latwo sprawdzic czy nikt nie leci w ch... bo dostep do wartosci kadry kazdy ma i jak komus wzrosnie no to wiadomo ze przycinka. A Wy co o tym myslicie?
-
@Hustin-Doffman zawsze popieram pomysł na ligę, w której to nie żetony decydują o końcowym wyniku. Jestem za.
-
@Hustin-Doffman Dobry pomysł, Składy powinny być równe przez cały turniej a nie tylko na starcie.
-
@Hustin-Doffman wszystko dobrze tylko póki co na razie niema wytycznych co do samego turnieju ,więc nie martw się na zapas.
-
@Hustin-Doffman Popieram ruszamy i konczymy z ta sama wartoscia skladu !
-
@Hustin-Doffman Póki co nie ma co polemizować, za kilka dni wszystko będzie jasne, ale co do Twojego wpisu to Tobie też nikt nie broni wstawać w nocy lub nad ranem. Moim zdaniem treningi powinny zostać, bo po to się rozbudowuje stadion by trenować graczy i korzystać z przewagi boiska. Są apki na smartfony, zrobienie treningu to nie przesadzając max 30 sekund. Można znaleźć na to czas w ciągu dnia. Nie mówię by robić od razu 3 treningi dziennie, ale tą chwilę na dwa spokojnie idzie wygospodarować. Ja pracuje, mam małe dziecko a i tak spokojnie puszczam dwa treningi dziennie. Rano daje potrenować podstawowej 11, a po południu wpuszczam ławkę by na mecz mieć wszystkich potrzebnych graczy, nie trzeba wstawać w nocy, natomiast jak ktoś żyje tą grą i wyniki są dla niego ważniejsze niż życie prywatne to niech wstaje w nocy, w końcu to jego sprawa. Ale z drugiej też strony, jak ktoś nie znajduje chwili na trening to jak znajdzie pół godziny na wystawienie graczy i ustawienie taktyki?
-
jest szansa zeby rozpoczac turniej pare dni pozniej? przykladowo 18 czerwiec?
-
Panowie później i tak wasze grupy startują w The Eagles Cup 3.0 2017 i część graczy ma do grania MŚ oraz właśnie MPP oraz każdy musi nabijać punkty....
-
Musicie zrezygnować z jakiejś ligi, ale to nie powinien być problem pamiętajcie, że przed nami jeszcze MP:)
-
@Stefan-Joptwojmać i tak rok w rok.zestarzejemy się szybciej grając w OSM
-
Turniejami polskiej społeczności są turnieje mistrzowskie organizowane przez Polski Personel, czyli:
- Mistrzostwa Polski Grup
- Mistrzostwa Polski Par
- Indywidualne Mistrzostwa Polski
- do tego dojdzie Puchar Polski Grup.
Celem jest aby mistrzostwa MPG, MPP, MP na siebie nie nachodziły (w tym roku turniej WCC mocno się przeciągnął ale ustawimy terminarz na rok 2018 bardziej optymalnie). Puchar Polski Grup będzie turniejem bardzo mało konfliktowym z innymi ligami, będzie trwał kilka miesięcy w postaci kilku krótkich lig dla jednego (w każdej lidze innego) członka grupy - szczegóły wkrótce.
Wszystkie inne turnieje to zabawy towarzyskie, organizowane przez indywidualne osoby lub grupy.