MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY
-
@Hustin-Doffman nie pamiętam kiedy grałem ostatnio retro.W grupowej PW chyba .Ja wolę ligi z transami, ale biorę co dają
-
Grupa B i E najmocniejsze
-
Fajnie wyszło to losowanie, będzie się działo
-
@Dovco_HandF a @FORMOZA wykrakal dziś ze zagramy z duetem D&D.
-
Sorki, miałem mały problem pod koniec, bo tabela mi się przesunęła. Ogólnie poszło nieźle, raz tylko miałem problem bo za mały obszar zaznaczyłem i nie objęło dolnej części tabeli, ale udało mi się to naprawić.
-
Grupy B i E najmocniejsze/śmierci. Najłatwiejsza grupa F. Ja zawsze trafiam do ciężkich grup.
-
@huzar-shakir Przyjacielu to my jestesmy w grupie B wiec trzeba spiac poslady by awansowac. Jak dla mnie grupy B i E to grupy smierci
-
Pełna wersja
-
WSTRZYMAJCIE SIĘ Z KOMENTARZAMI, MUSZĘ TEN FILMIK ZWERYFIKOWAĆ, POJAWIŁY SIĘ JAKIEŚ PROBLEMY z TABELKĄ
-
@Łukasz-Kowalski co tu weryfikować? .Ci co oglądali widzieli z kim mają zagrać
-
Tabela:
-
MPP 2017
Troszkę się w trakcie losowania poprzestawiało z kolumnami ale finalnie wyszło prawidłowo (jak gdyby nie było przesunięcia), także wszystko jest ok. Po kolei pary trafiły na kolejne miejsca.
@ToomAnyWays Michał pięknie dziekuje za losowanie, za poświęcony czas i chęci, mam nadzieję że formuła się spodobała.
Niedługo pojawi się oficjalny topic na MPP 2017.
-
@ToomAnyWays ciekawe czy na koniec 1 rundy będziesz się tak cieszyć . My z @FORMOZA jesteśmy zadowoleni.Jak spadać to z wysokiego konia.