MPP 2017 Mistrzostwa Polski Par - ZAPISY
-
@Łukasz-Kowalski co tu weryfikować? .Ci co oglądali widzieli z kim mają zagrać
-
Tabela:
-
MPP 2017
Troszkę się w trakcie losowania poprzestawiało z kolumnami ale finalnie wyszło prawidłowo (jak gdyby nie było przesunięcia), także wszystko jest ok. Po kolei pary trafiły na kolejne miejsca.
@ToomAnyWays Michał pięknie dziekuje za losowanie, za poświęcony czas i chęci, mam nadzieję że formuła się spodobała.
Niedługo pojawi się oficjalny topic na MPP 2017.
-
@ToomAnyWays ciekawe czy na koniec 1 rundy będziesz się tak cieszyć . My z @FORMOZA jesteśmy zadowoleni.Jak spadać to z wysokiego konia.
-
@huzar-shakir @ToomAnyWays chodziło o to, że grupa F mu się łatwa wylosowała a ty jak zawsze widzisz atak na swoją osobę xD
-
@ToomAnyWays Nie mam Ci tego za złe Gorzej będzie jak się okaże że na koniec zajmę ostatnie miejsce Wtedy te moje wpisy na forum trochę głupio będą wyglądać
-
grupa B
-
@Łukasz-Kowalski przydałoby się podac jakiś regulamin tych rozgrywek. Szczególnie kwestia sparingów budzi kontrowersje.
-
Wraz z grupą znajomych będziemy pierwszy raz uczestniczyć w takich zawodach, więc jesteśmy kompletnie zieloni. Czekamy na regulamin, który miejmy nadzieję, rozwieje wszystkie nasze wątpliwości związane chociażby z wyborem klubu, jego powadzeniem czy systemem gry
-
Dostaje się zaproszenie od moderatora ligi i wybierasz klub wszystkie drużyny mają identyczną wartość także nie ma własciwie różnicy.
-
REGULAMIN UKAŻĘ SIĘ DZIŚ PÓŹNYM WIECZOREM, TAKŻE NA RANO BĘDZIE WSZYSTKO WIADOMO
pojawi się oficjalny topic dla MPP, zapisy zamykam
w razie pytań proszę o priv