ÜYELİK PROBLEMLERİ.
-
Daha önce de yazmıştım arkadaşlarımın mobil uygulama üzerinden üye oldular fakat dün seçip yönettikleri takımlara bugün giriş yapamıyorlar. Uygulamadan üyelik alındığı zaman şifre veya mail adresi kaydı da yapmadığından şu an hiçbir şekilde takımlara müdahale edemiyoruz. Mail attık dönüş sağlanmadı. Arkadaşlarımın şuan erişim sağlayamadığı o menajer üyeliklerinin profiline girdiğim zaman ise bu ss aldığım hata ile karşılaşıyoruz. Bir oyun oynayalım dedik para verip kendi ligimizi açtık paramızla rezillik çekiyoruz dünden beri. Şu işe bir el atın kurban oliyim ya.
-
@Mr.Pinarbasi arkadaşınızın hesabını atarmısınız
-
Ligin ismi : Fikirtepe Sayko League (Türkiye) Kurucu: Mr.Pinarbasi
sırasıyla bu problemi yaşayan arkadaşlarımın menajer isimleri;
1-Sherty53 - Çaykur Rizespor2-coach halbo -Osmanlıspor
3-KASAP ÖMER -Kasımpaşa
-
@F.S.M.0.13 Yardımcı olmaya çalıştığınız için çooook teşekkür ediyorum şimdiden Allah razı olsun.
Ligin ismi : Fikirtepe Sayko League (Türkiye ligi açtık) Kurucu: Mr.Pinarbasi
sırasıyla bu problemi yaşayan arkadaşlarımın menajer isimleri;
1-Sherty53 - Çaykur Rizespor2-coach halbo -Osmanlıspor
3-KASAP ÖMER -Kasımpaşa
-Şuan her birinin menajer profiline girdiğimde de yukarda paylaştığım bu hatayı alıyorum.
-
@Mr-Pinarbasi yetkili arkadaşlar ilgilenecektir.iyi oyunlar
-
@Mr.Pinarbasi Bir hata söz konusu. Gün içerisinde geri dönüş yapacağız forum üzerinden
-
@hustundel Merhaba,gün içerisinde demiştiniz,gün bitti fakat dönüş gelmedi. Sorun çözülebilecek mi acaba ?
-
@Mr.Pinarbasi Lütfen sabırlı olunuz, hata net olarak çözülmediği sürece bilgilendirme yapamıyoruz.
-
@mrtgll33 Tamamdır,dönüş bekliyorum. İyi Çalışmalar