Ekiple İlgili Sohbet
-
@osmsüpermenajer Tebrikler. Umarım 1.de olursunuz.
-
@gs_metecan Tesekkürler sizlerede başarılar.
-
@osmsüpermenajer Saolasın
-
@osmsüpermenajer Tebrikler.
-
@mehmetcetintd Tesekkürler.
-
Normalde bu tarz konuları sosyal mecralara taşımak huyum değildir ancak aslında hiç gerek duymadığım ve zorunda olmadığım bazı şeyleri açıklayacağım.
Eldekiler;
- BoT ekibinden Murat Güllü dışında kimseyi tanımıyorum.
- RED DEVILS ekibinden tek bir kişiyi dahi tanımıyorum.
- Ne TÜRK ekibi ne de Ekipler Birliği diye adlandırılan oluşumdan ne Instagram'da ne de Forum'da bahsetmedim.
Olanlar;
• Bugün RED DEVILS'in Instagram üzerinden paylaştığı bir fotoğrafa yaptığım yorumdan yola çıkarak, BoT ve RED DEVILS ekiplerini yaladığımızı düşünen bir şahıs ortaya çıktı.Önce abimiz olan BoT ekibin dağıldığını, sırada ise yeni abimiz olan RED DEVILS ekibinin olduğunu söyleyen bir şahıs..
Ben, söz konusu şahıs ile aynı karaktere sahip olmadığım için bilmeden atıp tutmayacağım. TÜRK ekibinin bilgisi dahilinde ya da değil, bu; fake hesaptan TÜRK ekibinin ve Ekipler Birliğinin propagandasını yapan şahsın açtığı konu üzerinden söylüyorum; "Bizim ne BoT'u ne RED DEVILS'ı ne de herhangi başka bir ekibi kendimize kalkan olarak görmeye ihtiyacımız olmadı, olmayacaktır. Kendileri ile herhangi bir sorunumuz da yoktur, eşleştiğimiz takdirde dostane mücadelemizi yaparız."
Bir ekibi herhangi bir olaydan dolayı tebrik etmek, onu abisi olarak görüyor anlamına gelmez.
Bu açıklamayı yapmamın tek sebebi, piyasanın çok içersinde olmadığım(ız) için hakkımızdaki fikirlerden çok haberdar olmamam(ız) ve olası mevcut bu tarz fikirlerin olgunlaşmadan önüne geçmek.
-
@mehmetcetintd Kaptan ne güzel açıklamışsın ağzına sağlık.
-
@mehmetcetintd bunlar osm türkiyenin! ucubeleri kendilerinden başka kimse ön planda olmasın kendilerinden başka kimse forumu kullanmasın hep biz hep biz diyen... ki içlerinde bir tanesi var hep bana rabbena diyen.... bunların her an ne yapacağı belli olmaz o yüzden pek takmamak gerek mehmet kardeşim
-
@vi33dal bunlar osm türkiyenin! ucubeleri kendilerinden başka kimse ön planda olmasın kendilerinden başka kimse forumu kullanmasın hep biz hep biz
bunların her an ne yapacağı belli olmaz
Yanıltıcı ve tahrik edici cümle..
Art arda yazmak, gereksiz yazmak, şifre avcılığına soyunmak ya da benzerleri hoş karşılanmayacak ve anında forumdan uzaklaştırılacaktır. Trolleme, tartışmaya yol açma, tahrik etme, alakasız ve/veya konu dışı mesajlar, duygusal yada genel rahatsızlığa neden olacak provakasyonlara izin verilmeyecektir. -
@vi33dal said in Ekiple İlgili Sohbet:
@mehmetcetintd bunlar osm türkiyenin! ucubeleri kendilerinden başka kimse ön planda olmasın kendilerinden başka kimse forumu kullanmasın hep biz hep biz diyen... ki içlerinde bir tanesi var hep bana rabbena diyen.... bunların her an ne yapacağı belli olmaz o yüzden pek takmamak gerek mehmet kardeşim
Çok değil yaklaşık 10 gün önce @CnytAkn artık bazı şeylerin düzelmesi gerektiğini bunun bir oyun olduğunu türkün turk ten başka dostu olmadığını söylemişti sanırım anlık birseydi konu benle uzaktan yakın alakası yok ama böyle kinayeli küçük düşürücü mesajlar geldikçe bu iş daha çok uzar
-
@ayrinmenn said in Ekiple İlgili Sohbet:
@vi33dal said in Ekiple İlgili Sohbet:
Çok değil yaklaşık 10 gün önce @CnytAkn artık bazı şeylerin düzelmesi gerektiğini bunun bir oyun olduğunu türkün turk ten başka dostu olmadığını söylemişti sanırım anlık birseydi konu benle uzaktan yakın alakası yok ama böyle kinayeli küçük düşürücü mesajlar geldikçe bu iş daha çok uzar
@sosyokrat said in Ekiple İlgili Sohbet:
@sra1914 Gereken uyarıları bizler yaparız siz müdahil olmayınız lütfen.
Bu mesajı dikkate almadınız sanırım bu sadece bir kişi için geçerli değildir uzar gibi tehtidkar mesajlarınız size kötü sonuçlar doğura bilir uzaması kimsenin yararına değil zararına olur forumun huzurunu kaçırmaya hiç bir kimsenin hakkı yoktur olamaz. Lütfen yaptığınız mesajlarda iğneleyici tehtidkar tavırlarınızdan kaçının ceza almanıza sebep olabilir
-
@ayrinmenn benim ismimi etiketliyorsun konu anlıktı galiba diyorsun algı oluşturmak için, benim düçüncem hala aynı o gün yazdığımın hala arkasındayım, ve bunun için adimlar da attim kendi adıma, anlık olmadığı anlasilmasi için tekrar edeyim, gerçekten böyle şeylere gerek yok.Oyun dışı değilde biraz oyun içinde olalım.
-
@mehmetcetintd bu konunun TÜRK ekibi ile hiçbir bağlantısı yoktur
-
Türkiye Milli Takımı - World Sub Cup U21 Seçimleri başlamıştır, istekli arkadaşlar benim ile iletişime geçebilir.
- Seçimler 2 tecrübeli (ana slotunda 650 maç ve üzeri ) diğer 3 kişi ana slotunda 650 maç altında olacak şekilde oyun bilgisi yeterli olan kişiler arasından seçilecektir. (650 maç turnuva kuralı tecrübe maça göre olmaz benim düşüncem ama böyle bir kısıtlama getirmişler u21 olduğu için) daha detaylı bilgileri turnuva sayfasından bakabilirsiniz.
WSC İlk Round bu şekilde olacaktır.
Turnuva yetkilileri:
@leandro-cabo-frio
@Dj-L3o-ferrari -
- Seçimler 2 tecrübeli (ana slotunda 650 maç ve üzeri ) diğer 3 kişi ana slotunda 650 maç altında olacak şekilde oyun bilgisi yeterli olan kişiler arasından seçilecektir. (650 maç turnuva kuralı tecrübe maça göre olmaz benim düşüncem ama böyle bir kısıtlama getirmişler u21 olduğu için) daha detaylı bilgileri turnuva sayfasından bakabilirsiniz.
Kayıtlar açılmıştır, mesaj atan herkese teşekkür ederiz, kadrolar 20 haziranda bildirilecek kadroların belirlenmesi bu tarihten önce burada yayınlanacaktır
-
Sosyal medya ve diğer ulaşım araçları üzerinden yaşadığınız polemikleri buraya taşımayın aksi halde ceza vermek zorunda kalacağız...
-
This post is deleted!