Ekiple İlgili Sohbet
-
@mrtgll33 Yanlız abi herşey iyide 45.000 MP cok fazla olmuş Academy için bence 25.000 MP daha iyi olur
-
@TheKing-38 ana ekipte en az mp 74 000 buna göre hesap etmek gerekir
amacımız hem yüksek mp li bir ekip daha kazandırmak hemde ana ekibe kısa sürede girebilmesini sağlamak -
Kıymetli OSM Sevdalısı arkadaşlarım, hepinize selam olsun. Birçoğunuzun da bildiği üzere Galatasaray SK ekibinin bir üyesiyim ve bu ekibin üyesi olmaktan ve de ekip arkadaşlarımla beraber bulunmaktan her zaman gurur duydum, duymaya devam edeceğim. Hepinizin malumudur ki memleketimizde irili ufaklı birçok ekip olduğu gibi çok değerli, kıymetli ve köklü de birçok ekip bulunmaktadır. Bu güzide ekiplerimizden Galatasaray SK olarak biz ve liderliğini Mustafa kardeşimin (@тc-Darxoul )yaptığı ve yakın zamanda ismini The Mad Turks olarak değiştiren Fetih 1453 ekibiyle benim yöneticiliğim, Mustafa kardeşimin de yardımcı yöneticiliği altında birleşme kararı almış bulunuyoruz.
Bu birleşmeye yakışacak da yeni bir isim arayışı içinde beyin fırtınası yaparken Türkçesini Türk Milli Ekibi olarak tercüme ettiğimiz kısaca T.N.T olarak adlandırdığımız Turkish National Team isminde hep birlikte karar kıldık.
Konuyu tüm menajer arkadaşlarımızın bilgisine sunuyor ve ekiplerimize başarılar diliyoruz. İyi oyunlar. -
8 sizden 8 bizden 16 üye olarak bir araya geldik seçkin bir ekip olacağımızdan ve başarılar yakalayacağımızdan şüphem yok. Artık biriz daha güçlüyüz inşallah Turkısh National Team ekibi TNT tıpkı ismi gibi bomba etkisi yaratacaktır. Camiaya hayırlı olsun.
-
@sistematikci Güzel birleşme olmuş, kalabalık bir ekip hiçbir turnuvayı kaçırmamalı
Umarım güzel birliktelikleriniz devam eder.
Benim nacizane fikrim ismin olmadığı yönünde, Milli takım savaşlarında kullanılan bir kalıbın/ismin vb. ekip ismi olarak kullanılmasından yana değilim. Tabiki bunun herhangi bir yasağı yok, sadece daha creative olunabilirdi. Direk Milli takım alınmış gibi olmuş.
Sadece ufak bir eleştiri yanlış anlaşılmasın fikriimi beyan ettim
Tekrardan başarılar diliyorum, siftah Eagles Cup da olsun.
-
Bundan sonra bütün bilgim, deneyimim ve çabam bu ekibin hizmetindedir. Koşulları fedakarlıklar gerektirse de kazancı büyük olacak bir birleşim olacaktır. Gerek kendi gerekse de arkadaşlarım adına hayırlı olmasını diliyorum. Güzel bir iş başardık arkadaşlar umuyorum devamı da güzel olur. :clap_tone2:
-
Hayırlı uğurlu olur inşallah yeni bir sayfa oldu bu birleşme bu arada yöneticilik görevimi Yusuf Abime bırakmış bulunmaktayım yeni görevinde başarılar abi sana güvenimiz tam
-
@mrtgll33 Fikirleriniz ve desteğiniz için teşekkür ederiz. Bu konuyla ilgili uzun bir çalışmanın ardından bu birleşmenin böyle bir isim altında olması konusunda karar aldık. Neticede bir ekip ismi ve amacı Türk olmayanları yenmek olan bir topluluğun (ki bütün ekiplerimizin nihai amacının bu olduğunu biliyorum) ekip sıralamasında ön sıralarda yer alan diğer güzide ekiplerimiz gibi Yabancı menajerler korku salmasını istedik. Çünkü hepimiz biliyoruz ki Türk adı bile onları titretmeye yetmektedir. Sonuçta bu oyun da bir sanal dünyanın bir ürünü ve her Türk gibi biz de Türk adını heryerde olduğu gibi burda da kullanmaktan gurur duyuyoruz. :flag_tr: Sanırım bizim durum da bununla ilgili oldu, kendi yaptığım profil logom da aslında belirtmek istediğim düşünceyi tek başına anlatmaktadır.
-
Sultangazililer1 yani Ferhat hocamla uzun süredir devam eden muhabbetimizi birleşimle taçlandırdık, bu birleşimden doğan gücün sansasyonel etki yaratacağı bir gerçek hızla tırmanacağız basamakları inşallah, hayırlı olsun arkadaşlar :flag_tr:
-
@sistematikci Hayırlı uğurlu olur inşallah
-
@1982UqurSert1982 Desteğiniz için teşekkürler, eksik olmayın
-
@Sultangazililer1 Eyvallah kardeşim sen yanımda olmasan bu işe zaten kalkışamazdım, ne de olsa bu işlerde senin kadar tecrübeli değiliz, sen her zaman bu işlerde en iyi oldun, olmaya da devam edeceksin
-
@sistematikci Ekip ismi ile ilgili istişare bekliyordum ama misyon/vizyon yorumu olmuş Neyse önemli olan Türk ekiplerinin zirvede yer alması, tekrardan hayırlı uğurlu olsun
@Sultangazililer1 Ya sen zaten yönetici olamazsın Yusuf abi daha iyi
-
@тc۰Darxoul Mustafa sansasyonel demişsin, planlar nedir
-
Ekip girmek istiyorum ilgilen olursa mesaj atabilir
-
@sistematikci тc۰Darxoul hayırlı olsun beyler başarılar diliyorum hepinize :clap_tone1: :clap_tone1: :flag_tr:
-
@mrtgll33 Çalışmalar sürüyor hocam
@F-S-M-0-13 Sağol abim.