Ekiple İlgili Sohbet
-
EKİP SAVAŞ SONUÇLARIYLA İLGİLİ DUYURU
Son zamanlarda puan olarak berabere biten ekip savaşlarıyla ilgili kullanıcılarımızdan aldığımız geri dönüşlerin ardından konuyu oyun yapımcılarına ilettik ve aldığımız son bilgi doğrultusunda savaş sonuçlarıyla ilgili sistem tarafından kazananın belirlendiği değerlendirme kriterlerinin sırasıyla aşağıdaki şekilde olduğunu bilgilerinize sunarız.
1. Savaş Puanında üstün olan ekip savaşı kazanır. 2. Savaş Puanları eşitse; toplamda daha fazla gol atan ekip savaşı kazanır. 3. Her iki durumda da eşitlik bozulmuyorsa her iki ekip de savaşı kazanır.
Yukarıda bahsedilen kriterler harici herhangi bir durumla karşılaşırsanız durumu araştırıp yapımcılara iletmek üzere forumlardan ve/veya tr.support@onlinesoccermanager.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkürler.
-
@sistematikci
Merhaba Yusuf ! Bu harika yazı ve ayrıntılı açıklama için çok teşekkür ederim !
İyi oyunlar ! -
@supernova-8 Merhaba Sophie !
@GalipCaliskan1907 konuyla ilgili beni bilgilendirdi ben de ilettim.
Ben de nezaket ve hoşgörün için sana ve tüm yoğunluğuna rağmen her daim gösterdiği yardımseverlik için de Galip'e çok teşekkür ediyorum. -
@sistematikci said in Ekiple İlgili Sohbet:
EKİP SAVAŞ SONUÇLARIYLA İLGİLİ DUYURU
Son zamanlarda puan olarak berabere biten ekip savaşlarıyla ilgili kullanıcılarımızdan aldığımız geri dönüşlerin ardından konuyu oyun yapımcılarına ilettik ve aldığımız son bilgi doğrultusunda savaş sonuçlarıyla ilgili sistem tarafından kazananın belirlendiği değerlendirme kriterlerinin sırasıyla aşağıdaki şekilde olduğunu bilgilerinize sunarız.
1. Savaş Puanında üstün olan ekip savaşı kazanır. 2. Savaş Puanları eşitse; toplam gol averajı fazla olan ekip savaşı kazanır. 3. Savaş Puanı ve toplam gol averajı eşitse de; toplamda daha fazla gol atan ekip savaşı kazanır. 4. Yukarıdaki tüm kriterlere rağmen eşitlik bozulmuyorsa her iki ekip de savaşı kazanır.
Yukarıda bahsedilen kriterler harici herhangi bir durumla karşılaşırsanız durumu araştırıp yapımcılara iletmek üzere forumlardan ve/veya tr.support@onlinesoccermanager.com adresinden bize ulaşabilirsiniz.
Anlayışınız için teşekkürler.
- maddeyi anlayamadım. Gol averajı eşitse zaten 2 ekip de aynı sayıda gol atmış olmuyor mu?
-
@mehmetcetintd evet yanlış yazılmış o
-
@MehmetCetinTD @VI33DAL Gerekli düzeltmeler yapıldı. Geri bildiriminiz için teşekkürler.
-
Rica ederim. Kolay gelsin.
-
Averajla atılan gollerin sayısı anlayışları aynı değil. Örneğin bir takım 35 gol atar, ama 15 gol yer. Onun averajı +20'dir. Diğer takım 30 gol atar ve 10 gol yer. Onun da averajı +20'dir. Fakat birinci takımın atılan gol sayısı ikinci takımdan daha fazladır.
-
Revize: Ama yeni ekip savaşlarında sadece iki ekip savastığı için averaj ve gol sayısı aynı anlamdadır.
-
@sabit-mamedov said in Ekiple İlgili Sohbet:
Revize: Ama yeni ekip savaşlarında sadece iki ekip savastığı için averaj ve gol sayısı aynı anlamdadır.
Emin ol ben de sadece 2 ekip olduğu için yukarıdaki çıkarımı yaptım.
-
Bir galibiyeti daha hanemize ekledik. Ekip arkadaşlarımı kutluyorum, tebrikler. @recep55f @Satın-almak @FURKAAN1094 @sonck61
Rakip ekibin mücadelesini tebrik eder, başarılar dileriz. @Intermenagjer @festimi17 @qpapqi @arbkoshi
-
@ali̇-koç-61 Tebrikler kaptan.
-
Merhaba arkadaşlar...
ekip savaşları ıle ılgılı bsey oğrenmek ıstıyoruz ekıp olarak.... yenı kurulan bır ekıbız bu açtıgımız 4. savas ekıp olarak bıze sureklı ıngılız lıglerı gelıyor sızlerdede boylemi bu savas lıglerı değişiyormu ıspanya turkıye hollanda fransa gıbı değişiyorsa neye gore degısıyor bu konuda tecrubelı arkadaslar yardımcı olursa sevınırız... -
Eskiden cc wnt wcc gibi konular forumda en aktif konulardı şimdilerde esamesi okunmuyor türk formunda. Türkler olarak eskiyi çabuk unutup yeniye hızlı bir şekilde adapte olduk sanırım
-
@sultan-çer Yabancı forumlardan takip ediyorum ara sıra abi hâlâ tutkulu olan ekipler var bu konuda ama dediğin gibi çok fazla Türk’ler ilgilenmiyor hatta bilmeyenler duymayanlar bile var top-100 ekip listesinde olup
-
@sultan-çer CC paylaşımlarını yaparım kendi ekibim adına wnt daha başlamadı 16 sında yapılır, ama eskisi gibi aktiflik yok doğru.
-
@revengeiscoming aynen bende polonya formundan takip ediyorum ama google çeviri ile
@CnytAkn başarılar hocam güzel haberler bekliyoruz turnuvalardan -
@sultan-çer Aynı durumdayım
-
Herkese selamlar
Yarın ekibimizi açalı 1 yıl dolmuş olucak.Tüm ekip arkadaslarımı kutluyorum 1 yılda dünya 12. liğine yükseldik , bir cok ekibin hedefi gibi bizimde hedefimiz
@decocan44 @brf532 @UqurKadim @Megatron-Optimus-Prime @Ozcan-Tns @Abdul199158 @Muammer önol @HuseyinKara10 @Forneks @thr0632 @BeyazPele @S Pehlivan @sULtAn çER @reis3553 @1907MehmetF @ThEbAtI_2 @233ökkeş233
ve daha önce bizimle beraber olup ayrılanlar arkadaslarında emeklerine saglık