Ekiple İlgili Sohbet
-
This post is deleted!
-
Herkesin eline sağlık, teşekkürler.
@FCTrabZonLu @YnsKya08 @crazy-ditector @Fabiocapello58 @Honour-Sun @RiddLee @nurettin-yavuz @BJK-MUAMMER -
@ali̇-koç-61 ekip adına bizim için güzel bir deneyim oldu. ileri tarihlerde daha hazır olduğumuz zaman tekrarlayalım daha başa baş gideceğini düşünüyorum. emeğinize sağlık, tebrikler
-
Herkesin emegine saglik zevkli savasti tekrarlamak dileğiyle
-
Uluslararası Forum Turnuvası (Eğlence Amaçlı)
Katılmak isteyenler linkteki foruma isimlerini yazabilir.
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/27657/international-forum-tournament-english-only?page=1
-
Herkese iyi şanslar
-
Savaş için Red Devils ekibine teşekkür ederiz, herkesin emeğine sağlık. @murat9939 @AKIN CAKMAK 78 @buyuk.altay35 @abdulkadir fırat @1gizemli @ÜNGÖR19 @cassano90
-
@fabiocapello58 biz teşekkür ederiz size ve ekibinize. Bu arada RED DEVİLS ekibi kurucusu @cassano90 kardeşim oyunu bıraktı ve ekibi bana emanet etti. Umarım Türk Ekipleri olarak birlikte güzel işlere imza atarız. Best Of Turkey ekibinin arkasında yabancı ekipler değil bizim ekiplerimiz olur inşallah.
-
Arkadaşlar merhaba , bu ekip seviyesi yükseltme neden sonlandırıldı. Hâlâ ekip sayfalarında seviyeler görünüyor halbuki. Mantıksız geldi kapatılması bana.
-
@ofmanager_ Bildiğim kadarıyla sonlandırma söz konusu değil , yeni bir güncelleme bekleniyor ekiplere ondan sonra bir karar çıkacaktır.
-
20 gün önce paylaşmıştım liderlik ekiplik konusunda görsel burada dursun diye. Bunu biraz daha nirvanaya çıkaralım diye tekrar paylaşıyorum.
En yakın rakibimizin totalde 10 bin puan önündeyiz. Kısmetse çok kısa zamanda 100 bin ortalama puana ulaşıp güzel bir zirve yapacağız. Bütün ekip arkadaşlarıma özverileri için teşekkür ediyorum. Bu seviyede bu fark bizleri çok mutlu ediyor.
En kısa zamanda Galatasaray, Trabzonspor ve Karadeniz ekiplerimizin de ilk 5 içerisinde yer almalarını umut ediyoruz.