Ekiple İlgili Sohbet
-
Daha da üst sıralara çıkmanız dileğiyle, tebrikler Galatasaray ekibi. Tüm ekiplerimize başarılar.
-
@f-s-m-0-13 Türkiye OSM Olarak tebrik eder başarılarınızın devamını dileriz.Gururumuzsunuz.
Ben biraz oyun motorundan bahsetmek istiyorum.Çekişmeli geçen bir savaşta 8.haftada 5 yenilgi vermek bize karşı oyun motorunun çok büyük adaletsizliğidi.Neredeyse üstün gittiğimiz bir savaşta birden 15 puan geriye düştük.Umarım en kısa zamanda rövanş hakkı tanır oyun motoru iyi forumlar.
-
@peppiko38 Teşekkür Ederiz kardeşim emeklerinize sağlık ekibinize ve sizlere başarılar dileriz
-
@f-s-m-0-13 Başarılar abi
-
Şu başlığa baktıkça aklıma @aliugurlu61 geliyor özledik
-
Herkese merhabalar,
Çok değerli eski ekip arkadaşımız abimiz sevgili Numan Vural abimiz henüz çok genç yaşta hakk'ın rahmetine kavuşmuştur.
Aldığımız bu üzücü haber adına BoT ailesi olarak çok üzgün olduğumuzu, daime kalbimizde olduğunu bildirmek isteriz.
Ruhu şad, mekanı cennet olsun. Allah rahmet eylesin.
Sevgi ve rahmetle anıyoruz.
-
Türk Ekibinin Değerli Büyüğü
Senelerdir beraber omuz omuza mücadele ettiğimiz değerli abimiz Numan vural'ı kaybettik
Acımız tarif edilemez
Tüm sevenlerinin başı sağolsun
Allah mekanını Cennet Eylesin
-
TÜRK Ekibinin değerli bir aile ferdi olan abimizin haberini aldık.Tatil için gittiği manavgat'ta geçirdiği kalp rahatsızlığından dolayı hayata gözlerini kapatan Numan abimizi saygı ve rahmetle anıyorum.
Birgün herşey biter geriye kalanlar hep hatıralar olur.
-
Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın