Ekiple İlgili Sohbet
-
Burdan bir duyuru yapmak istiyorum bastan beri yapilan ve halen devam eden oyun dışı bazi olaylara sessiz kaldim ama artik bu ufak cocuklari ve bizi tanımayan insanlari bize karsi kışkırtıcı yalan yanlış seyler soyleyip ekibimi birlestirdigimde bile ekibi batirdi deyip bu karari aldigim ekip arkadaşlarıma mesaj atan ve arka sahnede olan kisiler baska sosyal medyalarda istediginiz reklama devam edebilirsiniz ama burada insanlara mesaj atip ne beni ne ekibimi olmayan seylerle suçlayarak bir yere varamazsiniz kendi halimizde oyunumuzu oynayan insanlariz artik baska ekipleri ve insanlari kotuleyerek insanlari etrafiniza toplamayin rica ediyorum bunun oyun olduğunu ve saygi çerçevesinde oynamayi unutmayalım, örf ve adetlerimizde kültürümüzde saygi hoşgörü ve yardımlaşma varken hic tanimadigimiz insanlarin birbirine karsi duydugu bu kin duygusunu artik yok etmemiz lazim Unutmayin Türk'ün kendinden baska düşmanı olamaz, buna son verin artik.
-
Altı üstü bir oyunun bu tür yerlere gelmesi çok vahim bir durum
-
@cnytakn said in Ekiple İlgili Sohbet:
Burdan bir duyuru yapmak istiyorum bastan beri yapilan ve halen devam eden oyun dışı bazi olaylara sessiz kaldim ama artik bu ufak cocuklari ve bizi tanımayan insanlari bize karsi kışkırtıcı yalan yanlış seyler soyleyip ekibimi birlestirdigimde bile ekibi batirdi deyip bu karari aldigim ekip arkadaşlarıma mesaj atan ve arka sahnede olan kisiler baska sosyal medyalarda istediginiz reklama devam edebilirsiniz ama burada insanlara mesaj atip ne beni ne ekibimi olmayan seylerle suçlayarak bir yere varamazsiniz kendi halimizde oyunumuzu oynayan insanlariz artik baska ekipleri ve insanlari kotuleyerek insanlari etrafiniza toplamayin rica ediyorum bunun oyun olduğunu ve saygi çerçevesinde oynamayi unutmayalım, örf ve adetlerimizde kültürümüzde saygi hoşgörü ve yardımlaşma varken hic tanimadigimiz insanlarin birbirine karsi duydugu bu kin duygusunu artik yok etmemiz lazim Unutmayin Türk'ün kendinden baska düşmanı olamaz, buna son verin artik.
+1
bunun bir oyun olduğunu unutmadan oynayalım arkadaşlar, ortalığı yangın yerine çevirmeye gerek yok, oyun için kalp kırmaya değmez -
@cnytakn Cüneyt kardeşim sürekli polemik ve kaos ile beslenen, sportmence ve seviyeli bir rekabet ile oyunu kuralları dahilinde oynayanları polemik ve kaosun içerisine çekerek kin ve düşmanlık tohumları ekmeye çalışanların oyununa gelerek burada cevap veriyor olmana anlam veremiyorum. Saygılarımı sunuyorum.
-
@cnytakn said in Ekiple İlgili Sohbet:
Katılıyorum...
-
Sistem aramızdaki rekabetten hoşlandı sanırım. Başrılar BoT.
-
@mehmetcetintd Başarılar
-
Basarilarr
-
Tek ve gerçek gücün sahibi(!) olarak kendilerini görenler; mutlak zirve diye birşey yoktur.
✯RED DEVILS✯ olarak şimdi sıra bizde!@cassano9918 @hakanşentürkk @1gizemli @narkozcu-karlos @ofmanager_ @djamonra @sadiks @abdulkadir-fırat @gorkemsan @forward_btn @mentos021 @ahmetkub @RevengeisComing @Lakinya @zecka2014 @halibkul @dxtaner @realcd @SEXAFONN @yılmaz-kayhan. @ZicoOnurakbulut @Just1ce44 @AlbusDumbledore44 @RED_TR
Zirve yolunda emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum.
Bu izlediğiniz fragmandı, asıl film şimdi başlayacak.
-
@revengeiscoming Tebrikler 1.lik için. Zirvede türk ekiplerini görmek gurur verici.
-
@hakansavun Eyvallah kardeşim
-
@revengeiscoming Tebrikler Ekip
-
-
@revengeiscoming Bizim Ekip
-
Tebrikler
-
@revengeiscoming said in Ekiple İlgili Sohbet:
Tek ve gerçek gücün sahibi(!) olarak kendilerini görenler; mutlak zirve diye birşey yoktur.
✯RED DEVILS✯ olarak şimdi sıra bizde!@cassano9918 @hakanşentürkk @1gizemli @narkozcu-karlos @ofmanager_ @djamonra @sadiks @abdulkadir-fırat @gorkemsan @forward_btn @mentos021 @ahmetkub @RevengeisComing @Lakinya @zecka2014 @halibkul @dxtaner @realcd @SEXAFONN @yılmaz-kayhan. @ZicoOnurakbulut @Just1ce44 @AlbusDumbledore44 @RED_TR
Zirve yolunda emeği geçen bütün arkadaşlarımı kutluyorum.
Bu izlediğiniz fragmandı, asıl film şimdi başlayacak.
Bu başarı altyapımızdan bize sürekli üye çıkarıp, yetiştiren RED DEVILS 2 ekibi ve üyeleri: @kralx34 @Kewelll1919 @osmicinicin @Varolyusuf
@Kamil-Sahin16 @ilyaskaya75 @gerard_yusuff @XxXESCXxX @Hüseyin-szr @By0kocha @uygar57 @BİRKAN-OK @Musstafaerol @anıl-kaner8 @DefYourSelf @Hasan-Sivaz1 @mercanmuhammetyasar @Tunahan-KARAOĞLU @omerist147 @kadirharman @ysncdm @Ultraslan-82RED DEVILS 3 ekibi üyelerimiz: @Ozer-taha13 @AdiosBaby45
@Samet-Gürbüz00 @Mr.Hakann @Özcan1657 @Lee-Joon-Jİ @inönü21
@emrdemirr0 @canerberat21 @fc-esat @Muratpasa961 @SahoYıldız
@FatihETZEL @Shady-Dante16 @emir10aksu @_RuLing_ @Serhat-Aslan-19 @Emirhan-Yücel @Wladcas @Aksoy23_1 @Fatih-Mehmet-K @alisezeradiguzel sayesinde gelmiş büyük ✯RED DEVILS✯ ailesinin başarısıdır. Herkesin emeklerine sağlık tekrar.
Olduğumuz konumda kalıcı olmak ümidiyle..#AlemdeRedDevils
-
@ofmanager_ Biz bir Aileyiz, Aile Her şeydir...