• Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Cosmo)
  • No Skin
Collapse

Antrenman sorunu

Scheduled Pinned Locked Moved Destek
9 Posts 3 Posters 2.6k Views
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • _BAŞTAN__ Offline
    _BAŞTAN__ Offline
    _BAŞTAN_ Turkish Users
    wrote on last edited by

Dün akşam maçtan sonra antrenman başlattım. Saate tıklayınca antrenman bitti diyor. Antrenmana giriyorum 26 saat diyor. 54 at nalı istiyor. Veriyorum Error falan diyor. Kilit oyuncularımı koydum antrenmana.

BABAYİĞİD aslantepeB 1 Reply Last reply
    0
  • _BAŞTAN__ Offline
    _BAŞTAN__ Offline
    _BAŞTAN_ Turkish Users
    wrote on last edited by

Flood için özür dilerim fakat bu sorunu doktor ve avukatta da yaşıyorum. Doktor 45 saat diyor. Avukat 40 saat diyor. Antrenman 26 saat diyor. Antrenman yapmaya korkar oldum. En kilit oyuncum antrenmandaydı.

1 Reply Last reply
    0
  • BABAYİĞİD aslantepeB Offline
    BABAYİĞİD aslantepeB Offline
    BABAYİĞİD aslantepe
    replied to _BAŞTAN_ on last edited by

@_BAŞTAN_ Merhaba;

Tarayıcınızın geçmişini silin ve tüm çerezleri temizleyin.Başka bir platformdan ya da tarayıcıdan deneyin.Sorunun devamı halinde lütfen ekran görüntüsü atın.

1 Reply Last reply
    1
  • _BAŞTAN__ Offline
    _BAŞTAN__ Offline
    _BAŞTAN_ Turkish Users
    wrote on last edited by

Dediklerinizi denedim ancak sorun düzelmedi. Bunlar da ekran görüntüleri:
    alt metni
    alt metni
    alt metni
    alt metni
    alt metni
    alt metni
    alt metni

hustundelH 1 Reply Last reply
    0
  • hustundelH Offline
    hustundelH Offline
    hustundel
    replied to _BAŞTAN_ on last edited by

Merhaba

Problem manuel olarak çözülmüştür. Ancak hata OSM kaynaklı değildir. Kullanıyorsanız eğer proxy ayarlarınızı sıfırlayın ve VPN ayarlarını kapatın. Bunun dışında CCleaner tarzı bir program ile bilgisayarınızı temizlemenizi öneririz

1 Reply Last reply
    2
  • _BAŞTAN__ Offline
    _BAŞTAN__ Offline
    _BAŞTAN_ Turkish Users
    wrote on last edited by

Evet farkettim. Antrenman kendiliğinden bitmiş. VPN kullanıyordum. VPN'yi kapattım. Tarayıcımın geçmişini ve çerezlerini sildim. Ve hesaba girdim. Daha beter oldu, süre daha da uzadı.
    alt metni
    alt metni
    alt metni
    alt metni

Ama aklıma bir şey takıldı. Ben Türk Telekom (eski adıyla Ttnet) kullanıyorum. Faturayı ödeyemediğim için internet kısıtlandı ve hız 128 KB/s ile sınırlandırıldı. Ve bu internetle https:// ile başlayan siteler dışındaki sitelere girilmiyor (OSM'de https:// var). Fakat bu sorun VPN ile aşılabiliyor. Ben de hem VPN hem de internettekileri sıkıştırıp hızlandıran Opera Turbo'yu kullanıyordum. Şimdi Opera Turbo'yu kapattım fakat sorun hala sürüyor. Acaba bu sorun internetimin kısıtlanması ile alakalı mıdır? Ya da OSM ile ilgili bir sıkıntı mı?

1 Reply Last reply
    0
  • hustundelH Offline
    hustundelH Offline
    hustundel
    wrote on last edited by

Sorun kesilikle OSM kaynaklı değildir. Hesabınızı manuel olarak test ettik ve sizin gördüğünüz gibi bir hatayla karşılaşmadık. Farklı bir internet bağlantısı ve farklı bir cihazla hesabınıza giriş yaparsanız muhtemelen bu sorunla karşılaşmazsınız

1 Reply Last reply
    2
  • _BAŞTAN__ Offline
    _BAŞTAN__ Offline
    _BAŞTAN_ Turkish Users
    wrote on last edited by

Bilgisayarda farklı bir internetle girdim fakat sorun çözülmedi. Sonra mobil cihazdan OSM uygulamasından girdim ve sorun çözüldü, antrenmanları bitirebildim. Fakat mobilde başlattığım antrenman bilgisayardan bakınca 192 saat gözüküyor. Fakat mobilde 8 saat gözüküyor. Yani sıkıntı webde. Ve mobil cihaz her zaman elime geçmiyor. Bilgisayardaki antrenman sıkıntısını nasıl çözebilirim?

1 Reply Last reply
    0
  • hustundelH Offline
    hustundelH Offline
    hustundel
    wrote on last edited by

CClenaer tarzı bir program ile bilgisayarınızı temizlemenizi öneririz. Problem OSM kaynaklı olmadığı için bundan daha fazla teknik destek sağlayamıyoruz maalesef

1 Reply Last reply
    3

• Login

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular