Navigation

• Login
    • Search
    • Categories
    • Recent
    • Tags
    • Popular
    • Search

Rekordy i Sukcesy

Czat
    poland
    83
    1442
    98938
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • Damiś27
      Damiś27 Polish Moderator last edited by Dovco_HandF

Kontynuacja tematu z poprzedniego forum. Dotyczy ten wątek:

• Sukcesów np. mistrzostwa, puchary, dobre mecze z dobrymi graczami (chodzi o wygrane), osiągnięcia celów i innych.

• Rekordów np. rekordowe wygrane, sezony bez porażek lub z małą startą punktów, np. 500 czy 1000 itp. wygranych lub rozegranych meczy, najwyższe miejsca (awansy) w rankingu Polskim :flag_pl: lub światowym czy też swoją gablotą czy osiągnięcia celów z rzędu i inne.

Liczę, że będziecie się chwalić. Jak na razie to średnio to wyglądało, a mogło by znacznie lepiej.

Damiś27 Dovco_HandF 2 Replies Last reply Reply Quote 3
      • Damiś27
        Damiś27 Polish Moderator @Damiś27 last edited by

@Damiś27
        Mam nadzieję, że temat wróci do życia.
        0_1478913000052_1000 Wygranych i Procenty.PNG
        Wczoraj osiągnąłem 1000 wygranych na wszystkich kontach i 600 wygranych na głównym kącie.
        Zrobiłem z procentami i fajnie to wygląda. Widać u mnie stabilność oprócz 3 slotu, gdzie gram w Mistrzostwach Polski. Myślę, że 84,32% ogólnie wygranych to ładny wynik. ⚽

P 1 Reply Last reply Reply Quote 1
        • Dovco_HandF
          Dovco_HandF Community Manager @Damiś27 last edited by

@Damiś27
          Zdecydowanie trzeba ten topik ciągnąć w nieskończoność lub do nieskończoności, zwał jak zwał🎖

U mnie taki inny rekord. Ilość postów na starym polskim forum od początku mojej kariery w OSM do dziś✈
          0_1478927462217_postydovco.png

Damiś27 Surykates131358 Michal_ACM 3 Replies Last reply Reply Quote 2
          • Damiś27
            Damiś27 Polish Moderator @Dovco_HandF last edited by

@Dovco_HandF ooo brawo :clap_tone2: Widać aktywność, oby teraz była u Ciebie taka sama oraz żeby u większości się poprawiła 😉

1 Reply Last reply Reply Quote 0
            • Surykates131358
              Surykates131358 @Dovco_HandF last edited by

@Dovco_HandF Ładny wynik, też miałem nie najgorszy, ale wszystko przepadło. xd

• Michal_ACM
                Michal_ACM @Dovco_HandF last edited by

@Dovco_HandF Spamer!! 😄
                A tak poważnie to chyba nikt nie może pochwalić się lepszym wynikiem. U mnie na profilu widnieje 4779 co wydaje się ogromną liczbą, ale w porównaniu z 15397 jakoś bleknie 😛

Marcin6578 pimus1910 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                • Marcin6578
                  Marcin6578 @Michal_ACM last edited by

0_1479110727769_Bez nazwy.png
                  Wczoraj stuknął mi 1000 mecz na głównym koncie na którym gram od początków mojej przygody z OSM☺

Michal_ACM 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                  • Michal_ACM
                    Michal_ACM @Marcin6578 last edited by

@Marcin657827 Piękny wynik. Teraz walka o 2000 😄

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                    • pimus1910
                      pimus1910 @Michal_ACM last edited by

@Michal_ACM To ja jestem wypośrodkowany 😄 mam 8964 posty 😉 Jurka raczej nie mam szans pobić,ale ciekawe jak się prezentuje czołówka w tej "klasyfikacji" 😉

Dovco_HandF 1 Reply Last reply Reply Quote 2
                      • Dovco_HandF
                        Dovco_HandF Community Manager @pimus1910 last edited by

@pimus1910
                        Na dziś światowa czołówka z postami na nowym forum prezentuje się tak i każdy może jeszcze się tu znaleźć🚡
                        0_1479155638606_posty.png

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                        • Michal_ACM
                          Michal_ACM last edited by

Z jednej stronie fajna taka lista, a z drugiej może szerzyć spam. Znajdą się tacy którzy będą spamować tylko po to żeby zabłysnąć w tej klasyfikacji.

Dovco_HandF 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                          • Dovco_HandF
                            Dovco_HandF Community Manager @Michal_ACM last edited by

@Michal_ACM
                            Myślisz o tych, co już mają ponad 500?👓 .

Michal_ACM 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                            • Michal_ACM
                              Michal_ACM @Dovco_HandF last edited by

@Dovco_HandF
                              No na przykład... Rozumiem ludzi ze staffu którzy tam są gdyż musieli dodać sporo postów organizacyjnych, tak jak ty chociażby. Ale tamci? Przecież to wychodzi kilkadziesiąt postów dziennie. To jest chore 😛

Dovco_HandF pimus1910 2 Replies Last reply Reply Quote 2
                              • Dovco_HandF
                                Dovco_HandF Community Manager @Michal_ACM last edited by

@Michal_ACM
                                Jeszcze nie wszystko napisałem, brak czasu, ale na weekend nadrobię zaległości:mountain_bicyclist_tone3:.

Byku Duma Warmii 1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                • Byku Duma Warmii
                                  Byku Duma Warmii Polish Users @Dovco_HandF last edited by

@Dovco_HandF
                                  Czyżby atak na pozycję lidera pod względem największej ilości postów ? 😄

Dovco_HandF 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                  • pimus1910
                                    pimus1910 @Michal_ACM last edited by

@Michal_ACM said in Rekordy i Sukcesy:

@Dovco_HandF
                                    No na przykład... Rozumiem ludzi ze staffu którzy tam są gdyż musieli dodać sporo postów organizacyjnych, tak jak ty chociażby. Ale tamci? Przecież to wychodzi kilkadziesiąt postów dziennie. To jest chore 😛

Posty postami,ale zajrzyjcie sobie na punkty reputacji,tam już jest masakra 😛

• Dovco_HandF
                                      Dovco_HandF Community Manager @Byku Duma Warmii last edited by

@Byku-Duma-Warmii
                                      Nigdy o tym nie myślę. Ktoś, kto jest aktywny na forum, prowadzi dialogi z innymi menadżerami na forach publicznych czy grup siłą woli znajdzie się w czołówkach jakichś rankingów z postami, jeżeli takie są.:third_place: Każdy piszący ma ku temu predyspozycje i szanse. Oczywiście pisanie należy rozgraniczyć ze spamowaniem.

Byku Duma Warmii 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                      • Byku Duma Warmii
                                        Byku Duma Warmii Polish Users @Dovco_HandF last edited by

@Dovco_HandF
                                        Wiem, Jurek ta wypowiedź była w formie żarciku 😉

• Stefan Joptwojmać
                                          Stefan Joptwojmać last edited by

U mnie powoli szykuje się niechlubny rekord - zakończyć sezon bez wygranej - wcześniej traktowałem to w gwoli żartu, ale teraz kto wiem, trzeba z kimś w końcu wygrać, żeby lipy nie było, ale weź i weź ;f

pimus1910 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                          • pimus1910
                                            pimus1910 @Stefan Joptwojmać last edited by

@Stefan-Joptwojmać Mówisz o MP? Aż tak tragicznie Ci idzie? 😞

Damiś27 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 3
                                            • 4
                                            • 5
                                            • 72
                                            • 73
                                            • 1 / 73