Rekordy i Sukcesy
-
@łukasz-wierzbowski said in Rekordy i Sukcesy:
2 dni temu stuknal moj maly jubileusz, 3000 spotkań rozegranych w OSM
Graty
-
Po raz koljeny udało mi się przekroczyć miliard w wartości kadry zespołu, korzytsając cały czas z Listy Transferowje. Non stop 4 na liście. W lidze 24-zespołowej z transferami łatwo i bez wysiłku można zrobić to osiągnięcie. Ja to zrobiłem, to i wy zrobicie - mowa do tych, co jeszcze nie zrobili .
-
We wczoraj zakończonej lidze grupowej PAM, w której miałem przyjemność wygrać w tak znakomitym towarzystwie, udało mi się poprawić kilka rekordów.
1. Wartość Kadry 1,979 mln.
nie wiele brakło do magicznej bariery 2 mld. niestety transfery w końcówce w ogóle nie szły... oczywiście mogłem naciągnąć do 2 mld w treningu z przyspieszaczami ale nie o to chodzi. może innym razem się uda
z tego co patrzyłem jest to do tej pory największa wartość kadry w polskim OSM
2. Siła kadry: 1310 - śr."11": 119
formacja 343
Liga: 24-zespolowa
Napastnicy: 121+118+117=356
Pomocnicy: 120+116+116+113=465
Obrońcy: 121+118+118=357
Bramkarz: 132
Razem: 1310
Średnia wyjściowej 11tki: 119Sprawdzałem i jest to też rekordowa siła kadry do tej pory w polskim OSM
3. Rekordowe skile zawodników
- Napastnik 121
- Pomocnik 120
- Obrońca 121
4. Rekordowy transfer 188 mln
-
@tristan1982 Gratki! Tych magicznych rekordów zapewne długo nikt nie pobije .
-
Taka mała deklasacja, ponad 5 razy bardziej wartościowy skład od drugiego managera
-
-
@tristan1982 said in Rekordy i Sukcesy:
We wczoraj zakończonej lidze grupowej PAM, w której miałem przyjemność wygrać w tak znakomitym towarzystwie, udało mi się poprawić kilka rekordów.
1. Wartość Kadry 1,979 mln.
nie wiele brakło do magicznej bariery 2 mld. niestety transfery w końcówce w ogóle nie szły... oczywiście mogłem naciągnąć do 2 mld w treningu z przyspieszaczami ale nie o to chodzi. może innym razem się uda
z tego co patrzyłem jest to do tej pory największa wartość kadry w polskim OSM
2. Siła kadry: 1310 - śr."11": 119
formacja 343
Liga: 24-zespolowa
Napastnicy: 121+118+117=356
Pomocnicy: 120+116+116+113=465
Obrońcy: 121+118+118=357
Bramkarz: 132
Razem: 1310
Średnia wyjściowej 11tki: 119Sprawdzałem i jest to też rekordowa siła kadry do tej pory w polskim OSM
3. Rekordowe skile zawodników
- Napastnik 121
- Pomocnik 120
- Obrońca 121
4. Rekordowy transfer 188 mln
Graty, żeś zrobił rzeź w lidze ️
-
@tristan1982 nie wiem jak ty to robisz ale gratulacje niesamowite! Rekord z pewnością zostanie pobity niedługo ale przez Ciebie samego
-
@borynos dzięki:)
kolorowo od początku nie było. mała wartość wyjściowa kadry na początku, kilka nie ustawionych meczów i w pewnym momencie miałeś bodajże 13 pkt przewagi
Do tego należy podkreślić, że @Magic-89 też czarował
Pozostali gracze też pokazali się z dobrej strony także każdemu należy się uznanie@daroo933 dzięki sam nie wiem w miarę systematyczność w ustawianiu się, treningu, transferach itd... wiadomo jesteśmy tylko ludźmi i każdy ma swoje obowiązki rodzinne i zawodowe dlatego ciężko czasem tego wszystkiego dopilnować...
-
Mój dzisiejszy niespodziewany sukces, czyli zaproszenie do przystąpienia do Idios Assassins , jednej z najlepszych grup w tej grze. Lubię takie wyzwania, więc chciałbym spróbować swoich sił w tej topowej grupie.
-
MADNESS
HT: 8-0 / 24 shots
-
@casual1948 Brawo!
-
Właśnie minęło lat jak zacząłem swoją przygodę z OSM
-
@krystian16061994 Gratki Krystian .
-
@rusewicz Gratulacje konsekwencji i wytrwałości w podboju świata OSM.
-
Opłacało się walczyć o awans do mistrzostw świata, przy okazji wejść do i zaliczyć kolejne osiągnięcie, tym razem w krajowym rankingu:
miejsce w krajowym rankingu -
@mati-colchoner Moja przepowiednia się sprawdziła, pisałem że wyprzedzisz Damiana.Wielkie graty 🥳