Rekordy i Sukcesy
-
-
@mati-colchoner
Szacun Mati -
@byku-duma-warmii Dzięki
-
@Mati-Colchoner Gratuluję
Ja od już około pół roku nie mam motywacji i czasu grę na ranking, więc to była kwestia czasu kiedy Ty lub @tristan1982 mnie wyprzedzicie.
Nawet kwalifikacje mnie nie zwiększyły mojej motywacji i trochę na farcie zagrałem na WC.
Oboje wiemy jak dużo czasu i monet trzeba poświęcić na grę rankingową
Mam nadzieję że znajdziesz dłuższą motywację niż ja
Może na mnie też podziała to motywująco jak mnie teraz wyprzedziłeś -
@damiś27 Dzięki
Właśnie wydałem bardzo mało , jeszcze ani razu nie założyłem ligi na "rankingowy" slot, szkoda monet , chociaż przyznam że to ryzykowne, kilka razy miałem bardzo mocnych rywali. Raz trafiłem do ligi, w której grało 4 graczy z włoskiej grupy Element, wtedy faktycznie było ciężko zdobyć dublet -
Moje wyniki na "rankingowym" slocie przez ostatni rok
-
@mati-colchoner Absolutnie świetne osiągnięcie!
-
Brawo @Mati-Colchoner ! Mi to się nawet nie bardzo chce wniknąć, jak ogarnąć temat ciśnięcia na ranking na 1 slocie
Jak nikt się niczym ostatnio nie chwali, to wyjdę z czymś nietypowym... W obecenej bitwie rankingowej zdobyłem już 6 czerwonych kartek, a za nami dopiero 7 kolejek W żadnym meczu nie było tak, żebym grał na maksymalnej agresywności z czerwonym sędzią. W całej lidze do tej pory pokazano 11 czerwonych kartek, więc ponad połowa moja.
Mieliście podobne historie? 6 czerwonych kartek to chyba nawet nie zawsze udaje się uzbierać w normalnym sezonie, w jakiejś dużej lidze. -
@Lhundaeion
Przy @jepsztel to wymiękasz -
@stefan-joptwojmać Jeszcze jedna czerwona kartka i byłby walkower
-
@stefan-joptwojmać Chyba z maczetami po boisku latlali
-
O ja pierdzielę, jak to w ogóle osiągnąć? Będę próbował!
@Mati-Colchoner Czy jest to w OSM możliwe?Z innej beczki. Darmowe monetki. Nie pierwszy raz je sobie ogarnąłem, ale to mój rekordowy, jednorazowy wynik. Nie było trudno. Bez spiny, w wolnym czasie. Też się w to bawicie?
Mati, a ile monet trzeba wyrzucić w czasie zbierania punktów na awans do MŚ?
-
@lhundaeion ja od czasu do czasu pykam w darmówki,w ten sposób przyoszczędziłem
-
@lhundaeion Szczerze mówiąc to wątpię żeby w OSM były walkowery za kartki, napisałem to w formie żartu
A jeśli chodzi o budowanie rankingu, to gra się tak jak przeciwnik pozwala, jeżeli trafią się wymagający gracze, wtedy ściągam ze skauta, jeżeli nie, biorę tylko z listy transferowej, nie raz kończyłem ligę z ponad 100 milionami na koncie -
Jest to świetny sposób na monety, ja w ten sposób za 2-3 będę miał 10k monet na koncie w około 2 miesiące. Tutaj macie podobny temat
https://forum.onlinesoccermanager.com/topic/44869/wszystko-o-monetach -
@lhundaeion
Ogólnie za dużo monet nie trzeba wydawać, ligi nie musisz zakładać, a wszystko zależy od tego z jakimi rywalami grasz. Monety zazwyczaj wydajesz na transfery i raz na jakiś czas na zgrupowanie. Spokojnie można zrobić awans nie wydając dużej ilości monet. -
Dziś w tym szaleństwie transferowym najlepszy mój transfer to:
Yerewan/31/08/2019/Virgil van Dijk>78 000 000
Największy transfer z botem w bitwie eliminacyjnej z PL do WCCDwa inne ciekawe transfery z botem w mojej prywatnej lidze nr 59:
Hernández L. Young Boys Shabab Al-Ahli Dubai FC Obr 31 21,7m 50,4m 14:08Benatia Young Boys Al Jazira Obr 31 24,3m 60,8m 10:07
-
Ja za to z braku konkretnych nazwisk na LT przyświrowałrm i dokonałem nieopłacalnego transferu -
@dovco_handf oto moj rekordowy transfer z tego weekendu
A tak obecnie wyglada moja linia ataku w tej lidze (Wiliams zakupiony za 102 mln)
-
@łukasz-wierzbowski Brawo
Dziś wieczorem w Top Liga 2019:
Javi Martínez FC Bayern München Melbourne Victory Pom 1 16,3m 40,6m 18:03
Lewandowski FC Bayern München Pyramids Nap 1 22,6m 56,3m 16:05A w moje lidze numer 59 takie hity:
Cork Young Boys Al Jazira Pom 32 20,6m 50,5m 16:06
Álvarez Y. Young Boys Al Ain Obr 32 20,1m 50,2m 04:10