Rekordy i Sukcesy
-
@Cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
Wprawdzie tylko z botem ale dzisiaj odniosłem swoje pierwsze wyjazdowe 2-cyfrowe zwycięstwo , a przecież gram w tą grę już ładnych parę lat
Gratulacje, ja nadal czekam na te dwie cyferki z przodu
-
Cały mecz zagrałem bez napastnika, który czerwona kartkę dostał już w 1 minucie meczu i udało się nie przegrać
-
Brawa dla całej grupy . PAM jest drugą polską grupą, która to zrobiła!
-
Dziś mija kolejny rok mojej gry w OSM
-
@huzar-shakir Gratulacje wytrwałości Za rok równa dycha
-
@daroo933 Brawo! Zauważyliśmy, że nieźle ciśniecie i wiedzieliśmy, że to kwestia czasu
Trzeba też zwrócić uwagę na skuteczność. Znalezienie się w top 100 mając tylko 71 wygranych bitew oznacza też małą liczbę tych przegranych oraz wysokie zwycięstwa -
@Lhundaeion Dziękuję w imieniu całej grupy miło słyszeć takie słowa ️
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
Husarya_PL również w TOP 100 🤩 Jako 3 grupa zaraz po PL oraz PAM
Generalizując - to była tylko kwestia czasu, aby tak zasłużona i znana w światowej społeczności OSM grupa jaką jest bez wątpienia HPL znalazła się tam, gdzie jest jej miejsce, a więc wśród TOP rankingu bitew OSM
-
@Dovco_HandF Dzięki za miłe słowo. Dopiero od jakiegoś czasu zaczęliśmy grać po 3-4 bitwy jednocześnie. Pewnie gdybyśmy zrobili tak wcześniej już dawno by była 100. Ale nie ma co narzekać. To teraz polskie grupy lecą po TOP 10
-
Każda polska grupa olała na początku bitwy rankingowe, ale jak widać powoli gonimy czołówkę. I niech tak pozostanie.
-
@kondziowa1 said in Rekordy i Sukcesy:
Każda polska grupa olała na początku bitwy rankingowe, ale jak widać powoli gonimy czołówkę. I niech tak pozostanie.
Dokładnie tak, woleliśmy grać "normalne bitwy", a nie jakiś nowy wymysł OSM
-
@Cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
Wszystkie turnieje wygrane , czyli taka jakby " poczwórna korona " zdobyta
Brawo! Ja mam dopiero dwie korony , ale też dążę do tego co ty wygranie Turniejów dziesięcioma różnymi klubami
-
Wczoraj na zakończenie bitwy rankingowej z inna polską grupą, po raz pierwszy udało mi się wygrać mecz z ich liderem jednocześnie:
- grając na wyjeździe
- otrzymując czerwoną kartkę (13')
- mając gorsze statystyki
- posiadając 100% skuteczność
To taka inna "poczwórna korona"
Bilans AMP w bitwach to jak na razie 9:1 (wygrane:przegrane). A w tej bitwie fantastycznie zagrali wszyscy:
@PawełPaweł, @Majkelowich, @ParabellumSroka, @Budyn184
-
@Pansushe Graty, roznieśliście w puch TOP Italii! .
-
@Rusewicz 12:0! Gratki! Jeden z najwyższych wyników jakie widziałem. Jakim ustawieniem grałeś, Marcinie? 433a?