Rekordy i Sukcesy
-
Zawsze to jakiś tam rekord
-
-
@Dovco_HandF
Chyba chodziło mu o czerwone kartki w meczu -
@Byku-Duma-Warmii U rywala, te trzy, że niby pierwszy raz coś takiego zdarzyło się w karierze @Lhundaeion ?
-
Wygrana bitwa rankingowa z mocną, niemiecką grupą Tactical Maniacs (wyżej notowana od PAM, TOP - 100). Wszystkie 10 meczów celem nr 5 wygrane.
-
@Lhundaeion said in Rekordy i Sukcesy:
Zawsze to jakiś tam rekord
Pomagam xd -
@Byku-Duma-Warmii said in Rekordy i Sukcesy:
@Dovco_HandF
Chyba chodziło mu o czerwone kartki w meczuDokładnie tak Trzech czerwonych zdobytych przez 1 drużynę w meczu jeszcze nie widziałem.
-
@Lhundaeion Ja już widziałem, nawet więcej, i to u siebie
-
@Dovco_HandF Więcej niż trzy? Rozumiem że jak dostaniesz 5, to przegrywasz walkowerem
-
@Mati-Colchoner O tym walkowerze to nie wiem. Czasem mam ze trzy zółte i dwie czerwone i mecz trwa normalnie
-
@Dovco_HandF said in Rekordy i Sukcesy:
@Mati-Colchoner O tym walkowerze to nie wiem. Czasem mam ze trzy zółte i dwie czerwone i mecz trwa normalnie
Jurku chodzi o to, że w piłce drużyna musi mieć na boisku minimum 7 zawodników, a jak nie, to przerywa się mecz i liczy walkower.
Pytanie, czy w OSM w ogóle przewidziano i zakodowano taką sytuację oraz czy komuś się zdarzył taki mecz. Marcin wskazał mi w tym wątku mecz Rusewicza, w którym stracił 4 zawodników, "niestety" nie 5 -
@Lhundaeion Nie słyszałem jeszcze o takie sytuacji w OSM, żeby mniej niż 7 zawodników kończyło mecz. Takie mecze natomiast jak ten w 2 rundzie IMP 2019 zdarzają mi się na porządku dziennym
-
@Dovco_HandF Ewenement jesteś.Nikt chyba w całej grze nie łapie tyle redów co Ty.
-
Oto moja najdroższa drużyna w historii:
Skład:
Siła podstawowej jedenastki:
Bramkarz - 123
Obrona - 122 121 116
Pomoc - 121 118 117 114
Atak - 127 126 117
Suma - 1322
Średnia - 120 -
@Magic-89 said in Rekordy i Sukcesy:
Siła podstawowej jedenastki:
Bramkarz - 123
Obrona - 122 121 116
Pomoc - 121 118 117 114
Atak - 127 126 117
Suma - 1322
Średnia - 120Ponad 2,5 miliarda EURO?! Miazga . Jak ty to zrobiłeś?
-
@Magic-89
Wydaje mi się, że chyba już nikt czegoś takiego nie pobije Gratulacje Marcin -
@Rusewicz @Didierluk Ale z drugiej dobrze trafił taka karę akurat teraz , w ten weekend przecież mamy przyspieszony sztab tyle że prawnik może skróci o 2-3 mecze a resztę kary musi przesieddziec, Nie zazdroszczę