Rekordy i Sukcesy
-
@Rusewicz @Didierluk Ale z drugiej dobrze trafił taka karę akurat teraz , w ten weekend przecież mamy przyspieszony sztab tyle że prawnik może skróci o 2-3 mecze a resztę kary musi przesieddziec, Nie zazdroszczę
-
Piękny debiut
-
Widzieliście na FB pierwszą piątkę świata OSM z wartością składu klubu???
-
@Dovco_HandF Mnie się wydaje że ktoś tu dużo Władował
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@Dovco_HandF Mnie się wydaje że ktoś tu dużo Władował
To nie podlega dyskusji, tym bardziej że jacyś szejkowie arabscy dominują w tej klasyfikacji. Nie mniej nikt nikomu nie zabrania takich finasnowych akcji
-
Dziś maly jubileusz, bowiem mijaja 3 lata odkąd zacząłem przygodę z osm
-
@Łukasz-Wierzbowski
Brawo
-
Dzisiejszy sukces
Wiem że niby z komputerem (przeciwnik z prowadzenia drużyny zrezygnował kilka kolejek wcześniej) ale jak na finał pucharu, bez zgrupowania to fajny wynik! -
@Łukasz-Rutek said in Rekordy i Sukcesy:
Dzisiejszy sukces
Wiem że niby z komputerem (przeciwnik z prowadzenia drużyny zrezygnował kilka kolejek wcześniej) ale jak na finał pucharu, bez zgrupowania to fajny wynik!No mi się w sumie 9:0 chyba jeszcze nie udało
-
@Łukasz-Rutek u mnie bylo 7:0, tak wiec wielkie brawa dla Ciebie
-
@Ochowiak said in Rekordy i Sukcesy:
To ja to podbiję o jedną bramkę xd
Brawo Przyznam, że ja jeszcze dwucyfrową różnicą bramek nie wygrałem w tej grze
-
Dokładnie po miesiącu, wczoraj, zakończył się proces rekrutacji do nowo-powstałej grupy Akademia Menadżerów PL (AMP) czyli bezpośrednie zaplecze PAM. Oczywiście będzie z czasem wietrzenie i w naturalny sposób nastąpią zmiany. W ciągu tego miesiąca udało się rozegrać dwie wygrane bitwy (dziś druga się kończy i zaczęła się trzecia bitwa), co przesunęło nas z Dywizji Amatorskiej do Dywizji Pół-Profesjonalnej. To kolejny mały sukces tej nowej grupy. Czy wśród tych nicków kryją się przyszli medaliści Mistrzostw Polski, a może Mistrzostw Świata OSM? Takie jest plan, a co z tego wyjdzie - zobaczymy .
-
Taki oto mecz przytrafil mi sie dziś w Luksemburgu... obóz dostałem znienacka, nawet sie nie spodziewałem... fakt troszkę przy wyniku pomogło mi czerwo rywala jednak warto zaznaczyć że pierwszy gol padł jeszcze przed pechowa kartka przeciwnika