Rekordy i Sukcesy
-
@ToomAnyWays Super wynik, Michał!
-
@ToomAnyWays
Gratulacje, przejść całą ligę bez porażki to sporo osiągnięcie. Coraz trudniej to osiągnąć przy obecnym silniku gry, gdzie zdarzają się czasem dziwne wyniki. -
@Ochowiak said in Rekordy i Sukcesy:
Polish Legends pierwszą polską grupą w TOP 50!
Dodatkowo odniesione zwycięstwo numerBrawo Mistrzowie
-
@Ochowiak said in Rekordy i Sukcesy:
Polish Legends pierwszą polską grupą w TOP 50!
Dodatkowo odniesione zwycięstwo numer
gratulacje
-
Po raz pierwszy udało mi się osiagnac wartość kadry 1 mld, do rozpoczęcia walki w pucharze zwycięzców jeszcze 1 dzień tak więc pewnie wynik poprawię, niewatpliwie uważam to za swój wielki sukces, kadra jest kontynuacja Crew Cup
-
@Łukasz-Wierzbowski said in Rekordy i Sukcesy:
wartość kadry 1 mld,
To zawsze cieszy, nieważne, gdzie się gra
-
Wczoraj zakończyłem zmagania w pucharze zwycięzców, w którym odpadlem niestety ale jednocześnie ustanowilem nowy rekord wartości kadry który teraz wynosi 1.350 mln
-
ustanowilem nowy rekord wartości kadry który teraz wynosi 1.350 mln
Pięknie
-
Wczoraj zakończyłem zmagania w pucharze zwycięzców, w którym odpadlem niestety ale jednocześnie ustanowilem nowy rekord wartości kadry który teraz wynosi 1.350 mln
gratulacje bracie
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
Dodam tutaj rekord mojego kolegi grupowego @damśli7
Dzisiaj zdobyć 10000pkt to spory wyczyn i dla większości cel nie do osiągnięciaWkrótce pojawi się w naszej tabeli wzzech czasów +10 000 punktów
Brawo, brawo, brawo
-
2 dni temu grupa Polish Legends awansowała do najwyższej dywizji bitew, a wczoraj osiągnęła najwyższe miejsce w historii.
-
@Damian_Skinek nie uwierzysz ale właśnie przeglądałem TOP100 i chciałem teraz napisać tak: " Brawo POLISH LEGENDS za historyczny sukces w bitwach rankingowych "
-
@beyah1985 said in Rekordy i Sukcesy:
@Damian_Skinek nie uwierzysz ale właśnie przeglądałem TOP100 i chciałem teraz napisać tak: " Brawo POLISH LEGENDS za historyczny sukces w bitwach rankingowych "
TOP 10 coraz bliżej
-
@beyah1985 wam też niewiele brakuje aby awansować. Liczę, że jeszcze w tym roku uda się wam to osiągnąć
-
Niepokonany w Kanadzie i wygrana 4x przeciwko zgrupowaniom, choć rywale nie byli zbyt wymagający.
-
Kikanaście dni temu udało się wygrać po raz pierwszy w karierze "dwucyfrówką"