Rekordy i Sukcesy
-
@Michal_ACM
Dogonisz dogonisz -
-
Dzisiaj, 18 lutego 2017, mija dokładnie 5 lat, odkąd założyłem konto na OSM. Mimo że ostatnimi czasy OSM zmienił się na gorsze poprzez wersję 3.0, to nie mogę tak po prostu przestać grać. Ta gra jest zbyt ekscytująca żeby od tak ją opuścić. Mój cel - kolejne 5 lat. Oby teraz z jakimiś sukcesami. xD
-
... gry, świetnego menadżera! Gratulacje .
-
@kondziowa1 Gratulacje za wytrwałość
-
@kondziowa1 :clap_tone3:
-
Nie jestem pewien czy to mój rekord ,ale nie przypominam sobie żeby w mojej dotychczasowej karierze prowadzony przeze mnie zespół nie stracił gola w 26 meczach z rzędu . Dziś niestety passa się skończyła i twarda jak skała defensywa mojego zespołu dała się pokonać ,jednak nie mogę narzekać gdyż mój team pokonał lidera ligi 2-1 .
-
@Cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
Nie jestem pewien czy to mój rekord ,ale nie przypominam sobie żeby w mojej dotychczasowej karierze prowadzony przeze mnie zespół nie stracił gola w 26 meczach z rzędu . Dziś niestety passa się skończyła i twarda jak skała defensywa mojego zespołu dała się pokonać ,jednak nie mogę narzekać gdyż mój team pokonał lidera ligi 2-1 .
W ciągu całego sezonu defensywa mojego zespołu zachowała czyste konto w 31 z 34 rozegranych meczów. Nie wystarczyło to jednak niestety do wygrania ligi .
-
Pierwszy cel osiągnięty na rok 2017, czyli awans do 500 na świecie i to mój rekordowe miejsce na Świecie. (wczoraj był rekord)
Drugi cel osiągnięty na rok 2017. Awans do 15 w Polsce, aktualnie na miejscu 14.
Mam nadzieję, że jeszcze uda mi się coś awansować. Zwłaszcza na świecie, gdyż w Polsce im wyżej tym dużo ciężej i dłużej trwa walka o wyższe miejsce. -
Brawo :clap_tone1:
-
@huzar-shakir Dokładnie, ale jeszcze 15.11.2016, 21:04 byłem w Polsce 23, a wcześniej jeszcze niżej i cały czas powoli do góry(do 100 łatwiej awansować później robi się coraz trudniej)