Rekordy i Sukcesy
-
@Wojtyn84 Non stop przedtem to był Roomanoo, potem długo Roomanoo albo stb411. Teraz na czele jest mistrz Wojtyn84 :clap_tone2::clap_tone2:
-
@Dovco_HandF Graty,ale wszystko do czasu:).Sądzę,że w niedługim terminie to się zmieni:D
-
Dziś w finale Indywidualnych Mistrzostw Polski zająłem 10 miejsce i niestety nie zaliczyłem sezonu:( Zabrakło jedynie 2 punkty, niestety zbyt małe doświadczenie w MP spowodowało sporą ilość moich błędów :(. Tak prezentują się statystyki sezonów. Dodatkowo powiem że z 41 sezonów były tam 1 i 2 runda MP, a tam pucharów nie ma. można powiedzieć dzięki temu zdobyłem 59% pucharów możliwych do wygrania. -
Rekord to żaden,ale napewno mój osobisty sukces-za tydzień mija 6 lat jak grm w OSM
-
@patolRTS Weteran! :clap_tone1:
-
-
Podsumowanie 2016 roku.
- 10 miejsce w Indywidualnych Mistrzostwach Polski 2016
- Awans na 579 miejsce w rankingu Światowym i 18 miejsce w rankingu Polskim (najwyższe miejsca)
- Pierwsza grupa Polish Slavic Grup(dziś Polish Warriors)
- Przejście do Polish Eagles
- Mistrzostw -17
- Pucharów - 15
- Zaliczenie celów - 28
- Liga Polish Slavic (teraz PW)-3 miejsce(cel 12), 3miejsce(cel14), 1 miejsce (cel 9) i Puchar Islandii
- Wymagane łaczenie miejsca 339, zajmowane łącznie 57 przez cały rok
- Meczy 1 326(na teraz), wygranie z nich 1 096, średni wygrałem około 83%
- Grałem w ligach:
Europa(22): Austria, Białoruś, Bośnia i Hercegowina, Chorwacja, Czechy, Dania, Grecja, Hiszpania, Islandia, Izrael(gra), Łotwa, Niemcy, Rosja, San Marino, Słowacja, Szkocja, Szwajcaria(Liechtenstein), Szwecja, Turcja, Ukraina, Walia, Węgry
Afryka(4): Algieria, Egipt, Sudan, Południowa Afryka (RPA)
Ligi specjalne(3) : Nostalgian League A, Nostalgian League B, Pokémon League (w tych ligach były MP) - Forum -napisanie 671 postów, reputacja 190, mój profil odwiedzono 199 razy
-
-
@pimus1910 Lubię, takie ciekawostki czy analizę... Zresztą bardzo analitycznie gram.
-
Udane rozpoczęcie nowego roku, przynajmniej tu:) Gość gra od 2.08.2007, 06:13 rozegrał przez ten czas 2 465 (grał z przerwami) ostatnio aktywny codziennie(raz na dzień... ciekawe jak będzie po tym meczu). Zagrałem z nim na wymianę ciosów... 50% skuteczności i 70 % posiadania piłki Ale nadal jestem 2 w lidzę -
@Damiś27 Zmiażdżyłeś go :clap_tone1: