Rekordy i Sukcesy
-
@Michal_ACM Brawo :clap_tone1: Też w tym roku zamierzam to dobić :ok_hand_tone1: Teraz to możesz grać w bitwach z tyloma monetami .
-
Mam to samo ! 100 % dominacji na świecie i każdy kontynent ukończony: ) ! Jedno osiągnięcie mi zostało do ukończenia a mianowicie ukończyć sezon powyżej 10tys pkt jak widać tyle sezonów rozegralem i ciągle brakuje.... więc może być ciężko.. .
-
@jepsztel said in Rekordy i Sukcesy:
Mam to samo ! 100 % dominacji na świecie i każdy kontynent ukończony: ) ! Jedno osiągnięcie mi zostało do ukończenia a mianowicie ukończyć sezon powyżej 10tys pkt jak widać tyle sezonów rozegralem i ciągle brakuje.... więc może być ciężko.. .
Jak masz tyle do wbicia to weź sobie dłuższą ligę, wtedy powinno być lepiej. Mi zabrakło bardzo niewiele do tej granicy, ale niestety na Białorusi w lidze 14 zespołowej ciężko było
-
@Stefan-Joptwojmać Powiem ci, że czasami prędzej nabijesz dużo punktów na krótszej lidze, którą łatwiej jest najpierw zapełnić a potem utrzymać jej stan osobowy niż w długiej lidze, którą strasznie trudno zapełnić a jeszcze trudniej jest utrzymywać w niej aktywnych menadżerów przez tak długi czas Ale fakt faktem, że 10.000 to strasznie dużo i raczej bedzie trzeba uderzać w długą ligę, licząc na szczęście w doborze graczy Myślicie że liga na 20 zespołów może być dobra? Pomyślałem, że Premier League może być łatwa w zapełnieniu. Pytanie tylko czy uda się tam nabić aż 10.000. Musiałaby być liga niemal pełna.
-
@Michal_ACM Francuska klub Metz cel 16 miejsce 2 na plus+ 14 punkty 7102
Jeszcze mam kilka kolejek i finał Pucharu Francji -
@Michal_ACM
Ja swój 10-tysięcznik nabiłem właśnie w Anglii. Trafiła się pełna liga i w miare aktywna złożona z samych Włochów jeśli dobrze pamiętam i co najlepsze-odpadłem w pucharze już w pierwszej rundzie, a i tak się udało -
@pimus1910 Ale grałeś angielską ekstraklasę? Czy jakąś ligę niższą? Bo w niższych są 24 zespoły.
@Damiś27 To dobrze, czyli jest nadzieja
-
@Michal_ACM
Premiership Moja pierwsza liga,w której nabijałem punkty do zeszłorocznych MŚ -
@pimus1910 Teraz sprawdziłem. Brentford? To na pewno nie była Premiership! Zresztą pamietam jak grałeś tamtą ligę i to była niższa liga
-
@Michal_ACM
To była najwyższa liga raczej z tego co pamiętam musze to jakoś sprawdzić