Rekordy i Sukcesy
-
@Stefan-Joptwojmać Będę na niego uważał. Jak weźmie obóz to może być lipa, będę musiał wziąć 3 obóz w lidze.
-
@ToomAnyWays
Trochę Ci się poszczęściło, ale jak ktoś mądry kiedyś powiedziałZwycięzców się nie sądzi
.
Dobra robota -
Cele na 2017 rok (zaliczone)
- Cel 500 miejsce na świecie osiągnięty na rok 2017. W marcu poprawiłem na 320 miejsce na świecie i to mój rekord.
- Cel 15 miejsce w Polsce osiągnięty na rok 2017. Poprawiony na 13 miejsce (Marzec).
- Dwa sloty w 100 najlepszych menadżerów w Polsce.(teraz 14 i 72 miejsce w Polsce)
- Zagrać z 1000 meczy przeciwko różnym menadżerom w OSM
Na początku nie przywiązywałem wagi z kim gram. Później to się zmieniło, starałem się wypełniać ligi graczami i często grałem z graczami co miałem do nich zaufanie i będą grać w lidze i będą aktywni. Dlatego trochę mi zajęło zagrania z 1000 meczów z różnymi rywalami w OSM.
Dziękuję i pozdrawiam wszystkich moich rywali z jakimi miałem możliwość zagrać. -
-
@Dovco_HandF Tak,a jeszcze bardziej poprawianie rekordów innych menago.
-
@Michal_ACM Ja jeszcze mam długą listę celów na ten rok. Cele są takie żeby je osiągnąć, a co więcej się uda to super
-
Piękna liga. Same wygrane, do tego ponad 100 strzelonych goli w 26 meczach i jako wisienka na torcie doszedł jeszcze triumf w pucharze
-
@Michal_ACM
Piękny sezon
A ile punktów menedżerskich wyciągniesz za tą ligę ? -
@Byku-Duma-Warmii 5.645. Czyli w sumie nie za dużo jak na taki wynik Liga już właśnie się zakończyła
-
@Michal_ACM Rewelacja, Michale! Rzadki to ju obrazek przy coraz większej nieprzewidywalności wyników :thumbsup_tone1:
-
@Michal_ACM
Racja nie za dużo jak na taki wynik, ale nic nie poradzimy to nie my przyznajemy punkty menedżerskie. Za pewno na silniku 2.0 punkty podchodziły by pod 9 tys za taki sezon.
Ostatnio grałem ligę Walijską i miałem zdecydowanie gorsze statystki i mniej punktów, a zdobyłem aż o 300 punktów menedżerskich więcej, nie ma sprawiedliwości w tej grze -
@Byku-Duma-Warmii U mnie w drugiej części sezonu było wielu nieaktywnych graczy
-
@Michal_ACM
To może to jest jeden z powodów, dlaczego dostałeś mniej punktów niż ja. -
@Wojtyn84 Zasuwaj do pierwszej 10-tki, ty nasza chlubo biało-czerwona :clap_tone2:.
-
@Wojtyn84
Ścisła czołówka coraz bliżej :slight_smile:
Świetna robota Kolego