Rekordy i Sukcesy
-
@rusewicz said in Rekordy i Sukcesy:
A co Wy tacy jadowici : D Pochwalil sie czyms co uwaza, ze jest jakims osiagnieciem, ode mnie szacuneczek, pokazcie podobnego ss'a nawet z samymi botami w lidze? : )
Jeżeli sobie życzysz to pokażę , z tym musisz trochę poczekać gdyż liga jeszcze trwa . Do tego nie jest to liga z samymi botami , obecnie jest 9 menago na 16 drużyn. Było więcej ,jednak część już :clown: po kilku porażkach
-
@łuksal niema co się stresować. Jakiś czas temu grałem 1 ligę Polską ze Zniczem Pruszków. Od początku do końca grało nas 4.Wyrwane zostały ponad 6 tysięcy punktów.I nie mają winą jest,że nikt nie doszedł do ligi.jedynie co żałuję iż nie było to główne konto a jeden z 3 pozostałych slotow. .
-
@łuksal said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro ja też Twój komentarz bardzo przeżyłem, byłem już bliski rzucenia OSM. Dla mnie nawet z botami i ogórkami to jest osiągnięcie bo pierwszy raz mi się tak zdarzyło...
Jesteś już doświadczonym graczem więc jestem przekonany że stać Cię na więcej niż ten "sukces" o którym napisałeś. A co do komentarzy to się zbytnio nimi nie przejmuj ,bo nie warto
-
Pewnego rodzaju rekordzik zaliczyłem,5:1w meczu ligi grupowej w ktorej gra z nami @borynos .Zawsze miałem cięgi od Wojtka,jednak ten sezon należy do mnie powiem nie skromnie.
-
@sochaczew86
Brawo Grzesiu -
@sochaczew86 said in Rekordy i Sukcesy:
Pewnego rodzaju rekordzik zaliczyłem,5:1w meczu ligi grupowej w ktorej gra z nami @borynos .Zawsze miałem cięgi od Wojtka,jednak ten sezon należy do mnie powiem nie skromnie.
Oczywiście bez obozów i tajnych gramy,więc tymbardziej jestem zadowolony.
@Byku-Duma-Warmii Dzięki Mario -
@sochaczew86
Takie zwycięstwa cieszą najbardziej :slight_smile:. -
@cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
@rusewicz said in Rekordy i Sukcesy:
A co Wy tacy jadowici : D Pochwalil sie czyms co uwaza, ze jest jakims osiagnieciem, ode mnie szacuneczek, pokazcie podobnego ss'a nawet z samymi botami w lidze? : )
Jeżeli sobie życzysz to pokażę , z tym musisz trochę poczekać gdyż liga jeszcze trwa . Do tego nie jest to liga z samymi botami , obecnie jest 9 menago na 16 drużyn. Było więcej ,jednak część już :clown: po kilku porażkach
Zgodnie z obietnicą pokazuję screena z mojej właśnie co zakończonej" ogórkowej ligi"