Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir szkoda mi zycia na to
-
@Byku-Duma-Warmii rekordy są wyższe,i to zdecydowanie
-
@huzar-shakir osiwiejesz zaniim dominacje ogarniesz
-
@Byku-Duma-Warmii said in Rekordy i Sukcesy:
@mrtgll33
Czegoś takiego jeszcze nie widziałem , chyba jakiś rekord jeśli chodzi o sprzedanego gracza :thinking:Rekord chyba należy do Squrwiela 250m, o ile dobrze pamiętam
-
@Mateusz-Lambert jest wyższy,zdecydowanie, jeszcze z wersji 2.0
-
@Mateusz-Lambert Nie mogę znaleźć screena z tym rekordem. Nie pamiętam czy to było 200 czy 250 milionów :thinking:. Pamiętam, że to wydarzyło się w dniu kiedy na TL-u poszły wszędzie szalone transfery .
-
@maloba Gratulacje. Teraz pozostało dopełnić półeczkę pucharami, tam gdzie są braki :clap_tone1:.
-
@huzar-shakir @Mateusz-Lambert
Sorka Panowie o tym rekordzie nie słyszałem, więc rekord Squrwiela jest najwyższy, ale moim zdaniem należą się brawa dla naszego zagranicznego Kolegi, gdyż na wersji 3.0 zdecydowanie ciężej sprzedaje się zawodników niż miało to miejsce na poprzedniej wersji. -
@Byku-Duma-Warmii
Tak było, ale dowody zaginęły przy zmianie forum, więc niestety, ale to rekord-legenda i pozostanie takim (chyba, ze ktoś zachował screeena). A oficjalnym rekordem do pobicia przez nas jest w wersji 3.0:
@mrtgll33 said in Rekordy i Sukcesy:Sprzedany
-
@Dovco_HandF
Niestety przy zmianie forum, sporo informacji zaginęło :(. Ale w sumie to dobrze, można rekordy od nowa ustanawiać :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii Część udało mi się tu skopiować, ale na pewno nie wszystkie - w pierwszych postach tego topiku są zamieszczone.
-
@Dovco_HandF
w Polskiej społeczności w wersji 2.0 mój wynik był najwyższym odnotowanym , chyba że się mylę, ale to nie ma znaczenia Teraz jest 3.0 nowy rozdział i nowe rekordy
@mrtgll33
GratulujÄ™
@maloba
Piękne osiągnięcie -
@Mateusz-Lambert Nie ma co do tego wątpliwości, sam go pamiętam :ok_hand_tone1:. Nie możemy go jednak pokazać i to jest ból. Nie wiem jak to się stało. Przecież gdzieś musiał być jakiś screen... :thinking:.
-
@huzar-shakir na 2-3 sie nie da musisz kilka rozegrac , najpierw trzeba tez znalezc lige . mialem za cel 100% dominacji terazmoge grac cale ligi i skopac Ci w ktorejs dupsko