Rekordy i Sukcesy
-
@mihau1878 Tuż za Ciebie wszkoczył Michal. Nie ma tak łatwo
-
@Michal_ACM
Powoli, spokojnie i idziemy do przodu. Wcześniej po zakończeniu sezonu byłem 27 teraz 23 i tak mniej więcej ciągle awans o 4 miejsca w Polsce :flag_pl:, a na świecie awans z porównaniem wcześniej około 100 miejsc -
Czym wyżej się dochodzi tym robi się trudniej i ciężej jest awansować
-
@Michal_ACM teraz i ja wrociłem do zabawy w ranking
-
@pimus1910 To już w takim razie drugi powód dla którego jest trudniej
-
POLSKIEGO STAREGO FORUMWybrałem ku pamięci naszej i przyszłych generacji graczy kilkadziesiąt najciekawszych moim zdaniem postów z często i gęsto odwiedzanego tematu z naszymi rekordami. Pominąłem całą otoczkę i spam, jaki tam się przetoczył i postawiłem tylko posty w których jest mowa o jakichś rekordach na różnych płaszczyznach gry w OSM. Może niektórym z was łezka się zakręci w oku, innym "włączy Lewandowski" i ruszą do pobijania tych starych rekordów z lamusa.
-
CDN ARCHIWUM X STAREGO POLSKIEGO FORUM Z REKORDAMI
-
CD. Z ARCHIWUM X STAREGO POLSKIEGO FORUM Z REKORDAMI
-
-
-
I to już koniec. Czekamy na nowe rekordy i pobite własne osiągnięcia, którymi możecie przed nami się pochwalić. Dziękuję za uwagę i powodzenia!
:fingers_crossed: -
@maloba Fakt, ale to że przyszedłeś do ligi tylko mnie pokonać i przegrać finał to nie sukces. Wręcz porażka :(. Pamiętaj jak już masz brać zgrupowania to bierz też w finale i wygrywaj, bo po to się gra, a nie po to żeby komuś popsuć statystyki hehee ;). Ale gratuluję wygranej
-
-
@maloba hehe nie boli mnie... Jedynie boli mnie, że ludzie myślą że jak wezmą zgrupowaniu przeciw dobremu w rankingu. Gra się żeby wygrywać mecze i zdobywać puchary i mistrzostwa. Nie zależnie gdzie są w rankingu. Dla mnie nie ma znaczenia którzy są w rankingu. Nieraz widzę, że patrzą na ranking i dostaje przeciw sobie nawet 7 zgrupowań.