Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir
Dobry wariat musi być -
@pimus1910 żebyś wiedział. ..dobry kolega pudziana jeszcze z czasów strongmen.
-
Mój rekord w kontuzji jednego gracza i to na MŚ
- Pierwsza kontuzja
- Druga kontuzja
- Po pierwszej kontuzji która trwała 6 (nie jak na 3, bo zostało zrobione po następnej kolejce)
- Wytrzymał na boisku 9 minut po wyleczeniu kontuzji
- Jak uda mi się awansować w MŚ to będzie mega sukces ...
- Pierwsza kontuzja
-
Chciałbym się pochwalić majstrem w lidze naszego CM @Dovco_HandF. To najsilniejsza liga w jakiej grałem do tej pory (nie licząc turniejów) dlatego dla mnie to ogromny sukces, bo gram w OSM od niedawna. Poprzedni sezon u Dovco też nieźle mi poszedł mimo że dołączyłem w środku rozgrywek, ale w tym sezonie udało się wygrać. Pkt nie wpadło zbyt wiele bo pechowo odpadłem w pierwszej rundzie pucharu po karnych, ale i tak jestem mega zadowolony. Dzięki wszystkim za walkę do końca. Gratuluję @Dovco_HandF zdobycia pucharu i dzięki @huzar-shakir za emocje jakich mi dostarczył
-
@huzar-shakir To fakt, bilansem, ilością straconych bramek i przegranych meczy pobiłeś wszystkich na głowę Dzięki za bitwę do końca.
-
@havsky Gratuluje! Widzę, że nawet Alsamania grał z wami. Kiedyś do ligi Jurka wpadł nawet mistrz świata Meszeros. Faktycznie te ligi to jedne z lepiej obsadzonych w osm. Można spotkać wielu ciekawych graczy nie tylko z Polski, ale i zagranicy.
-
@Michal_ACM żebyś Ty wiedział ilu się przewinęło. ..A i multi grał z nami.zalatwilismy jednak sprawę bardzo szybko.
Alsamania?średnio się zaprezentował. Na początku byli Stefan z Bubolem,jednak zrezygnowali ze względu na PE CUP chyba. -
@havsky To była fantastyczna, zacięta, niemiecka liga. Graty zwycięstwa :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF Dziękuję i również gratuluję pucharu
-
@huzar-shakir mam nadzieję
-
- Mój rekord rankingu w Polsce :flag_pl:
- Mój rekord rankingu na Świecie
- Dodatkowo na wszystkich kontach/subkontach mam ponad 185 000 punktów:
- Mój rekord rankingu w Polsce :flag_pl:
-
@Wojtyn84
Brawo Dziku -
Nie wiedziałem, gdzie to umiescic, wiec wrzucam tutaj. Wczoraj mialem ciekawy mecz na wyjezdzie. Mianowicie w minucie 25 moj numer jeden (bramkarz) doznal kontuzji. Zmienil go rezerwowy ze skillsami 60 gdzie już obawialem sie, ze przeciwnik mnie skarci przez slabszego bramkarza... nic takiego nie mialo miejsca, bramkarz spisywal sie dobrze, bramki nie stracil, ale przy wyniku 4:0 rowniez i on doznal kontuzji a, ze nie mam w zwyczaju miec trzech bramkarzy to w jego miejsce wszedl obronca BLIND, i od razu przeciwnik zaczal sobie tworzyc sytuacje, co chwile mial akcje a moj obronca pelniacy funkcje obroncy wszystko bronil.... Co chwile pojawialy sie komentarze typu "Swietna interwecja bramkarza" itd, itp. Malo tego po meczu znalazl sie w 11tce kolejki, tylko na pozycji obroncy : )