Rekordy i Sukcesy
-
@byku-duma-warmii kiedyś w niemieckiej lidze @Dovco_HandF miałem kadrę 1,1 miliarda z hakiem.co ciekawe nie wygrałem będąc tylko 2 w rozgrywkach za @Havsky mój rekord to prawie 1,4 miliarda z Chelsea London
-
@huzar-shakir
Mega osiągnięcie, ja nawet się w połowie nie zbliżam do waszych osiągnięć. -
@byku-duma-warmii w najlepszych klubach trudniej wydaje mi się o zrobienie super wyniku kadrowego.większość graczy od strzala ma skill 90+ i ciężej sprzedać.dlatego biję brawa dla @Dovco_HandF po raz kolejny.good job stary.
-
Ja kiedyś Ruchem Chorzów wykręcił coś koło 820 mln:P
-
Tutaj koleś odpalił się na mnie wczoraj, to nie pozostałem mu dłużny:D
-
@stefan-joptwojmać 625 baniek w bitwie dla PE miałem ostatniej w WCC, a to bardzo krótka liga .znałem gościa który potrafił robić kadry marzenie na bitewkach - Kret z HP_L tyle że on już nie ciśnie.
-
@stefan-joptwojmać ładny wynik 6-0
tyle miałem zamiar pokonać @Silvio-Cobra w Irlandii Płn jednak chłop się nie dał, nie takim wynikiem -
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@stefan-joptwojmać 625 baniek w bitwie dla PE miałem ostatniej w WCC, a to bardzo krótka liga .znałem gościa który potrafił robić kadry marzenie na bitewkach - Kret z HP_L tyle że on już nie ciśnie.
Wszystko się zgadza tylko taką sumę wyciągnąłem z 2-3 lata temu, a wtedy było dużo ciężej wydaje mi się: P
-
@stefan-joptwojmać nie wiem jak było 2,3 lata temu.nie grywalem w bitwach.jednak zrobić dla mnie ponad 600 baniek było czymś nieosiagalnym ,a tu niespodzianka
-
@huzar-shakir
No Krecik to potrafił wykręcić fantastyczny progres w bitwie. Nie było mocnego na niego. -
@byku-duma-warmii jednak jego już niema .teraz czas na innych .nie zawsze jednak wysoki progress przekłada się na dobre wyniki.
-
@huzar-shakir
To prawda, ale zauważ, że on potrafił dobrze transferować jak również zawsze trzymał wysoki poziom. Szkoda, że polska społeczność OSM traci takich graczy :(. -
@byku-duma-warmii odchodzą, przychodzą, tak to już jest zapewne każdy ma swoje powody.
-
@huzar-shakir u mnie jest koles co ma tyle:
Ale jak na razie jestem przed nim:)
-
@huzar-shakir
To prawda nikt nie jest wieczny, ale jednak szkoda takich dobrych grajków. -
Dziś mineło mi równiutkie 7 lat gry w OSM :muscle_tone1:
-
@patolrts said in Rekordy i Sukcesy:
Świetnie! Teraz jest bardzo dużo nowych graczy, a starych ciągle ubywa. Mi już niedługo zacznie biec 4 rok w OSM.. jakim ja już dziadkiem się zrobiłem:(
-
@patolrts
Gratulacje . Życzę kolejnych lat gry z nami :slight_smile:. -
@patolrts said in Rekordy i Sukcesy:
Brawo, szmat czasu to teraz życzę kolejnych 7 i więcej, ja gram od wakacji 2011r. Niestety osm mi się znudził zrobiłem przerwę rok i zapomniałem hasła do starego konta i trzeba było założyć to xD
-
U mnie w sierpniu stuknie równe 5 lat