Rekordy i Sukcesy
-
@maloba Serio
-
@suchy998 said in Rekordy i Sukcesy:
@maloba wiem ale jak on jeszcze tego nie mam to ja moge marzyc o tym
Ja za to te osiągnięcie zaliczyłem dawno temu, a takie odrabianie zaliczyłem już kilka razy. Jedyną receptą jest gra ofensywna. Pierwsze takie osiągnięcie zaliczyłem na 442B szeroko skrzydłami, później 433A, a następnie 433B. Kiedyś w pewnym momencie myślałem, że może uda mi się odrobić 0:5, ale to było dawno i skończyło się 4:5. Wystarczy mieć odwagę.
-
@cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro said in Rekordy i Sukcesy:
@rusewicz said in Rekordy i Sukcesy:
A co Wy tacy jadowici : D Pochwalil sie czyms co uwaza, ze jest jakims osiagnieciem, ode mnie szacuneczek, pokazcie podobnego ss'a nawet z samymi botami w lidze? : )
Jeżeli sobie życzysz to pokażę , z tym musisz trochę poczekać gdyż liga jeszcze trwa . Do tego nie jest to liga z samymi botami , obecnie jest 9 menago na 16 drużyn. Było więcej ,jednak część już :clown: po kilku porażkach
Zgodnie z obietnicą pokazuję screena z mojej właśnie co zakończonej" ogórkowej ligi"
Kolejna "ogórkowa liga" zakończona bez porażki :
-
@mateusz-lambert said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro gra na same boty to nie lada osiągnięcie
Ożywiona dyskusja na ten temat toczyła się wcześniej (musiałbyś przewinąć kilka stron w tył ) ,dla jednych wygranie bez porażki ligi z botami to sukces ,dla innych nie. Ostatnio dyskusja nieco zamarła , więc chciałem nieco ją odświeżyć
-
@cezarro Gratki wytrwałości:clap_tone2:. Za 253 mecze - wyrównam twoje osiągnięcie
-
@dovco_handf said in Rekordy i Sukcesy:
@cezarro Gratki wytrwałości:clap_tone2:. Za 253 mecze - wyrównam twoje osiągnięcie
Dzięki ,ale fakt że długo wytrwałem w tej grze. Jak długo jeszcze wytrwam tego nie wiem, pogram do końca roku a później się zastanowię :thinking:
-
jest duzy postep jak dla mnie
skok o ponad 1k pkt
dla wasz moze to nie osiągniecie ale dla mnie duzy awans widząc ze głównie po 4k bły moje wyniki w ligach
-
Znowu pobiłem mój rekord w punktach i poprawiłem miejsce w Rankingu Polskim :flag_pl: i na świecie.
Pierwszy raz przekroczyłem barierę punktów.
Jednak na nadal brakuję ponad do wymarzonej na świecie- Mój Rekordowy Ranking w Polsce :flag_pl: - 10.11.2017
- Mój Rekordowy Ranking na Świecie - 10.11.2017
- Mój Rekordowy Ranking w Polsce :flag_pl: - 10.11.2017
-
damiś masz super wyniki ja ostanio średnio tylko 6500 tysi na ligę ale na poważnie zebrałem sie i na jednym koncie wale wyniki bo to wstyd ale nie ma mnie nawet w 1 setce polskiego rankingu ,zawsze tylko bitwy ale taraz powalczę o pierwszą 5 polskiego rankingu !!!
-
@sniki26 No stary, czas najwyższy żebyś zaistniał w polskim rankingu i chociaż raz zawitał do światowej setki :thumbsup_tone1:.
-
@damiś27 said in Rekordy i Sukcesy:
Znowu pobiłem mój rekord w punktach i poprawiłem miejsce w Rankingu Polskim :flag_pl: i na świecie.
Pierwszy raz przekroczyłem barierę punktów.
Jednak na nadal brakuję ponad do wymarzonej na świecie- Mój Rekordowy Ranking w Polsce :flag_pl: - 10.11.2017
- Mój Rekordowy Ranking na Świecie - 10.11.2017
@Damiś27 wymiatasz
- Mój Rekordowy Ranking w Polsce :flag_pl: - 10.11.2017
-
Brawo Damiś Lecisz tam z frajerami do TOP 100.