Rekordy i Sukcesy
-
Wczoraj zakończyłem trzecia pod rząd ligę, bardzo dobry rezultat, liga bez porażki, 5 straconych bramek, szkoda że wziąłem taki wysoki cel i tylko 4000 tysiące pkt wpadło
-
Chyba najszybsze pięć bramek w mojej karierze, do tego przy obozie przeciwnika
-
@m-rebizant Faktycznie prawdziwa demolka
-
@m-rebizant said in Rekordy i Sukcesy:
Chyba najszybsze pięć bramek w mojej karierze, do tego przy obozie przeciwnika
Pierwsza klasa rekord .
-
Pykło 8k punktów w Tajlandii - mistrzostwo + puchar Jeszcze trochę do 10k brakuje
-
Bardzo duży sukces zwłaszcza, że była silna obsada, Fabbio Gabello to świetny zawodnik:)
-
@stefan-joptwojmać No i jeszcze @martin343 i @Pep-Isra, z nimi też było ciężko
-
Rekordowa wartość kadry na koniec ligi (zrobione w USA)
Rekordowo wytrenowany zawodnik na koniec
-
@radek12_19 Trafiłeś do klubu "miliarderów" polskiego OSM
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@radek12_19 Trafiłeś do klubu "miliarderów" polskiego OSM
Bardzo jestem z tego zadowolony Kolejny rekord do poprawienia
-
Dzisiaj zacząłem grę w lidze francuskiej. Gram tam m.in. ja, @benito1001 i @Kamieñ22. Gostek w pierwszej kolejce wygrał na wyjeździe 0-11 (jego przeciwnik wystawił napastnika na bramce), ale co ciekawe to był 1 mecz tego gościa w OSM-ie, a konto założył wczoraj i jeszcze Rashford 7 bramek
-
@toomanyways Rekordowy wynik gracza grającego na multi
-
@toomanyways said in Rekordy i Sukcesy:
Gostek w pierwszej kolejce wygrał na wyjeździe 0-11 (jego przeciwnik wystawił napastnika na bramce), ale co ciekawe to był 1 mecz tego gościa w OSM-ie, a konto założył wczoraj
Zrób screeny: kadry i ustawienia wyjściowej 11-tki, żebyśmy widzieli tego napastnika na bramce, statystyki meczowe już są,i zgłoś nam raport oszustwa. Sprawę szybko zbadamy i załatwimy. Jeżeli menadżerowie są winni to poniosa tego konsekwencje.
-
został zlikwidowany
-
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
@stefan-joptwojmać said in Rekordy i Sukcesy:
został zlikwidowany
Rozstrzelany?
Dostał strzał w tył głowy, tak jak lubi
-
@toomanyways Jakiś cwaniakowaty maluch. Pełny takich graczy jest niestety. Zamykamy takie konta na potęgę .