Rekordy i Sukcesy
-
Wielu jest takich którzy piszą że chcą odejść a tego nie robią Trzeba mieć jaja żeby kliknąć "usuń konto" i nie wrócić na nowym .
Ja np.tego nie zrobię,zapewne ze strachu...a znając życie po jednym dniu bym powrócił -
@huzar-shakir Mi to by było po prostu szkoda usunąć ze względu na wyniki
-
Ja nie usunę konta, bo podchodzę do tego na luzie: to jest tylko i wyłącznie gra, relaks, odpoczynek, zabawa, zdrowa rywalizacja... Cieszą mnie wygrane i bawią przegrane, a remisy akceptuję .
-
@dovco_handf gorzej jeśli przegrywa się z botem 0-5
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@dovco_handf gorzej jeśli przegrywa się z botem 0-5
Żaden problem, i tak bywa
-
Wielu jest takich którzy piszą że chcą odejść a tego nie robią Trzeba mieć jaja żeby kliknąć "usuń konto" i nie wrócić na nowym .
Ja np.tego nie zrobię,zapewne ze strachu...a znając życie po jednym dniu bym powróciłBo się do tego przyzwyczajasz człowiek jest taki że jak coś lubi to to lubi
-
@szpilka134 said in Rekordy i Sukcesy:
Ja np.tego nie zrobię,zapewne ze strachu...a znając życie po jednym dniu bym powróciłBo się do tego przyzwyczajasz człowiek jest taki że jak coś lubi to to lubi
To to robi*
-
@dovco_handf pamiętam te twoje 0-5 z botem ,w IMP? strasznie w oczy dawało
-
@dovco_handf pamiętam te twoje 0-5 z botem ,w IMP? strasznie w oczy dawało
Nic, tylko na śmiech brać
-
@dovco_handf do tej pory się śmieje, ale i nie zazdroszczę takiego wyniku przypomnę sobie jeden mecz w pucharze w twojej lidze gdzie bot mnie ograł...
-
Już jakiś czas temu udało mi się osiągnąć nowe osiągnięcie, gdzie było trzeba zagrać 100 meczów towarzyskich. (jednak ciągle zapominałem wstawić)Kilka dni temu poprawiłem mój rekord bycia w TOP 100.
Wcześniej udało mi się być na miejscu
Teraz poprawiłem swoją najlepszą pozycję o pozycji na miejsceUdało mi się również poprawić swój wynik najwyższy wynik punktowy w rankingu na punktów
-
@damiś27 said in Rekordy i Sukcesy:
Kilka dni temu poprawiłem mój rekord bycia w TOP 100.
Wymiatasz, stary!
-
Dzis stuknely mi 2 lata gry w OSM
-
@łukasz-wierzbowski graty
-
The referee showed his side!
-
@łukasz-wierzbowski said in Rekordy i Sukcesy:
Dzis stuknely mi 2 lata gry w OSM
Gratulacje wytrwałości .
-
@dovco_handf dziękuję, oby jak najdluzej
-
Moja najlepsza wyjściowa 11-tka w lidze 10-zespołowej. (Mecz Polska - Portugalia, cel 9, 03/02/2019, ostatnia 22 kolejka).
Liga: 10-zespolowa
451
Napastnicy: 106
Pomocnicy: 110+109+106+105+102=532
Obrońcy: 102+102+101+100=405
Bramkarz: 110
Razem: 1153
Średnia wyjściowej "11": 105 -
@dovco_handf brawo