Rekordy i Sukcesy
-
@stefan-joptwojmać Już trochę czas walczyłem o ranking, jak widać z powodzeniem.
Nauczyłem się sporo, jak grać na ranking, plusy i minusy każdej decyzji
W dużym skrócie najlepiej opłaca się grać ligi 10 osobowe, tylko jest jeden minus są droższe od tych długich
W ligach 10 osobowych można zdobywać 5-8 tys punktów(widziałem gdzie zdobywali więcej) Powiem tak wszyscy co walczą o ranking grają 10 osobowych ligach. -
Kilka godzin przed zakończeniem sezonu 2 ligi angielskiej udało mi się osiągnąć ponad miliard wartości kadry Bardzo ciekawą ligę wygrał @ToomAnyWays a ja zgarnąłem puchar
-
@didierluk Gratulacja! Witaj w klubie miliarderów
-
@didierluk graty... ja to zapewne pochwalę się moją kadrą miliardera jutro albo pojutrze,a jestem po 23 kolejkach hiszpańskiej może jeszcze Jasiu @stb411 dołączy do ludzi "bogatych"
-
cały sezon tylko ze 2 bramkami z tyłu a ekipa była 13/16 menadzerów
-
-
@dovco_handf gratki dla @Kamson73 jako jedyny mi bramki te trafiłi i jako jedyny mnie tu pokonal a ten drugi remis wypadek przy pray z komputerem xD
-
-
szkoda ze celu mniejszego nie miał to by ładnie pkt by wpadły chyba
-
@ochowiak Witamy w klubie milarderów
-
@dovco_handf ja też niedługo się przywitam w klubie miliarderów ,ale to za kilka kolejek dopiero jak skończy się hiszpańska.kadrę ponad miliard osiągnąłem po 23 kolejkach,na luziku i bezstresownie
-
@huzar-shakir Czekamy na podsumowanie ligi i szykujemy wieńce laurowe .
-
@dovco_handf said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir Czekamy na podsumowanie ligi i szykujemy wieńce laurowe .
Niema już miejsca w gablocie na pucharki Ale monety by się przydały