Rekordy i Sukcesy
-
@huzar-shakir Wypraszam sobie grałem z wieloma dobrymi graczami na głównym slocie i innych.
Rywalizowałem z wieloma Reprezentantami różnych krajów i którzy już pokazali swoją wartość w OSM.
Często nie masz wpływu na to kto dołączy do "Twojej ligi", różnie się zdarza.
Jakoś mnie nie interesuję co sądzisz, bo każdy ma swoje zdanie
Nie uważam się za najlepszego w Polsce, bo dla mnie najlepszy jest @Łukasz-Kowalski i jest wielu innych których uważam za bardzo dobrych w OSM
Często mógłbym powiedzieć że ktoś jest w czymś najlepszy jeśli chodzi o część OSM progres, taktyki ofensywne,defensywne itp. -
@huzar-shakir Znam Ciebie... Ty sprowadzisz i całą swoją paczkę i wydasz multum monet żeby tylko udowodnić kto lepszy.
Zobaczymy w MP i Ty nic nie mów o MPP bo awansowałeś dzięki bonusom (jak sam pisałeś to nie sprawiedliwe)
Po jednej lidze nie poznasz jest kto lepszy.
Zajmij w MP 5 lub 10 miejsce albo wejdź do półfinału MŚ w tedy pogadamy -
@damiś27 Multum monet ? Śmieszna sprawa,bo wiesz za wiele ich nie wydaję.Czasy się zmieniają, nie gram dla wydawania pieniędzy.Odnośnie MPP,przypomnę Ci że na tobie i Łukaszu zdobyłem 8 pkt nie przegrywając z wami spotkania i jeśli mówisz że jestem dla Ciebie za słabym rywalem to dodam iż w MPG też nie wygrałeś meczu ze mną gromadząc 1 oczko.
Bonusy nie są sprawiedliwe ale przecież to nie ja ustalam regulamin rozgrywek, bo gdyby tak było to bez nich liczono by punkty.
-
W sumie nie wiedziałem gdzie to dać więc daję tutaj
Patrzę sobie na swój profil a tu minęło mi 3 lata odkąd gram w OSM na tym koncie ponad 3300 rozegranych meczy 🤭 Szkoda, że zapomniałem hasła do starego konta bo pewnie byłoby ich przynajmniej z dwa razy więcej bo gram od 2011 ogólnie
A jak tam u Was? Pochwalcie się swoim stażem bo wiem, że są tu jeszcze większe dziki
PS. Dla ciekawskich mój poprzedni nick to daro933 więc dużej różnicy nie ma
Pozdro i jak najdłuższego wspólnego grania 🤩
-
Long life to OSM!
-
@huzar-shakir szkoda ale co poczniesz
-
@huzar-shakir ty też dziadek tej gry
-
@casual1948 nie podoba Ci się w polskim OSM że wolałeś powrócić do Rumunii? jak Ci się znudzi to wbijaj do Husarya
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir ty też dziadek tej gry
Ja nie odejdę z gry ,chyba że mnie sami wyrzucą
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
@casual1948 nie podoba Ci się w polskim OSM że wolałeś powrócić do Rumunii? jak Ci się znudzi to wbijaj do Husarya
Not at all true. Polish community gives me the feeling of a real brotherhood, what I can't claim about Romanian community.
Ask to @daroo933 for why I did this change.
-
@casual1948
If you ever come back then we invite you to Husaria -
@daroo933 why did @Casual1948 leave PW?
-
jak to szybko te meczyki lecą że już miałem ponad 1000 innych przeciwników
-
@stb411
8 lat minęło jak jeden dzień na tej grze. Gratki Stary W OSM czas leci bardzo szybko nie obejrzysz się, a tu już rok gry zleciał i tak cały czas. Pamiętam swój początek z grą, od samego rana czekało się na mecz w napięciu i analizowało przeciwnika, szkoda że przez te wszystkie zmiany straciłem taki zapał.