Rekordy i Sukcesy
-
@dovco_handf Myślałem,że grasz dłuzej Pamietam Cie jeszcze z początku forum jak było takie fajne
-
@daroo933 said in Rekordy i Sukcesy:
@dovco_handf Myślałem,że grasz dłuzej Pamietam Cie jeszcze z początku forum jak było takie fajne
Tamto forum było najlepsze
-
Jestem już 4 lata w OSM, oczywiście wielu z was mnie wyprzedza jeśli chodzi o staż w OSM.
Poprzedniego forum za bardzo nie pamiętam, dowiedziałem się o nim jak dołączyłem do PSG (dziś PW) jednak chyba nic tam nie pisałem albo może kilka postów i więcej w grupie pisałem PSG.
Ja się cieszę do czego doszedłem przez moje lata i zobaczymy co jeszcze mi się uda -
A kto się pochwali takim stażem? Za 4 dni stuknie mi 8 lat na OSM
-
@krycha288 said in Rekordy i Sukcesy:
Nie pamiętam jak SS sie wrzucało. Miał ktoś większą sumę z transferu?
https://zapodaj.net/40f0120c20923.png.html -
@krycha288 a i pewnie miał ktoś więcej nie wiem czy nie czasami @Dovco_HandF
-
@pawelzylicz said in Rekordy i Sukcesy:
A kto się pochwali takim stażem? Za 4 dni stuknie mi 8 lat na OSM
Jesteś prawdziwym dinozaurem OSM .
-
4.4.2011 to już tyle lat
-
@gabkazmc said in Rekordy i Sukcesy:
4.4.2011 to już tyle lat
Graty! I ty jesteś aktywnym dinozaurem OSM
-
19.03.2011 - u mnie też jeszcze trochę i pęknie jubileusz gry
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
I ty jesteś mega starym dinozaurem tej gry i chyba najaktywniejszym ze wszystkich wyjadaczy na forum
-
Dziś obchodze swój mały jubileusz, 2 000-sieczny mecz szkoda że z botem ale zakończony zwycięstwem, no i jakieś dwa tygodnie temu inny mały jubileusz w mojej karierze, 1 000 spotkań z innymi menago
-
@dovco_handf said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
I ty jesteś mega starym dinozaurem tej gry i chyba najaktywniejszym ze wszystkich wyjadaczy na forum
Jeszcze będę mieć co nieco do napisania Tak szybko z gry nie zrezygnuję.Dopiero jak już kiedyś pisałem w momencie , gdy zacznie mi rosnąć siwa broda,więc należy się jeszcze ze mną pomęczyć
-
Taki mój osobisty rekord Piotr Samiec-Talar , 16 latek ze Śląska Wrocław w trakcie kupowania go zapłaciłem 1,23 mln (wartość 832 tys.) Umiejętność ataku na poziomie 50. W tym momencie (koniec sezonu) jego wartość wzrosła do 57,08 mln, a umiejętność ataku do 105. Czyli poprawa umiejętności o 55. Ktoś z Was miał podobnie?
-
@pawelzylicz said in Rekordy i Sukcesy:
Taki mój osobisty rekord Piotr Samiec-Talar , 16 latek ze Śląska Wrocław w trakcie kupowania go zapłaciłem 1,23 mln (wartość 832 tys.) Umiejętność ataku na poziomie 50. W tym momencie (koniec sezonu) jego wartość wzrosła do 57,08 mln, a umiejętność ataku do 105. Czyli poprawa umiejętności o 55. Ktoś z Was miał podobnie?
Piękny rekord