Rekordy i Sukcesy
-
4.4.2011 to już tyle lat
-
@gabkazmc said in Rekordy i Sukcesy:
4.4.2011 to już tyle lat
Graty! I ty jesteś aktywnym dinozaurem OSM
-
19.03.2011 - u mnie też jeszcze trochę i pęknie jubileusz gry
-
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
I ty jesteś mega starym dinozaurem tej gry i chyba najaktywniejszym ze wszystkich wyjadaczy na forum
-
Dziś obchodze swój mały jubileusz, 2 000-sieczny mecz szkoda że z botem ale zakończony zwycięstwem, no i jakieś dwa tygodnie temu inny mały jubileusz w mojej karierze, 1 000 spotkań z innymi menago
-
@dovco_handf said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir said in Rekordy i Sukcesy:
I ty jesteś mega starym dinozaurem tej gry i chyba najaktywniejszym ze wszystkich wyjadaczy na forum
Jeszcze będę mieć co nieco do napisania Tak szybko z gry nie zrezygnuję.Dopiero jak już kiedyś pisałem w momencie , gdy zacznie mi rosnąć siwa broda,więc należy się jeszcze ze mną pomęczyć
-
Taki mój osobisty rekord Piotr Samiec-Talar , 16 latek ze Śląska Wrocław w trakcie kupowania go zapłaciłem 1,23 mln (wartość 832 tys.) Umiejętność ataku na poziomie 50. W tym momencie (koniec sezonu) jego wartość wzrosła do 57,08 mln, a umiejętność ataku do 105. Czyli poprawa umiejętności o 55. Ktoś z Was miał podobnie?
-
@pawelzylicz said in Rekordy i Sukcesy:
Taki mój osobisty rekord Piotr Samiec-Talar , 16 latek ze Śląska Wrocław w trakcie kupowania go zapłaciłem 1,23 mln (wartość 832 tys.) Umiejętność ataku na poziomie 50. W tym momencie (koniec sezonu) jego wartość wzrosła do 57,08 mln, a umiejętność ataku do 105. Czyli poprawa umiejętności o 55. Ktoś z Was miał podobnie?
Piękny rekord
-
Średnio udany dzień, remis z dużo słabszym zespołem na wyjeździe i porażka na wyjeździe aczkolwiek wielka satysfakcja z pokonania dwóch kadrowo mocniejszych rywali w tym w finale pucharu w Salwadorze, oraz w Sudanie po raz drugi obóz vs obóz z graczem z top500 osm
-
W 50 edycji moich lig (świętowanie w USA), nie dość, że udało mi się zdobyć potrójna koronę to także, złamany został miliard z wartością drużyny
-
Rekord pod względem zdobytych punktów w lidze 10 zespołowej
-
@Mati-Colchoner Gratuluję Bardzo dobry sezon i udało Ci się utrzymać w lidze wszystkich graczy w lidze.
Zawsze cieszy poprawianie swoich rekordów/sukcesów
Coraz bliżej masz do w Polskim Rankingu OSM.
Powodzenia -
@damiś27 sądzę, że za niedługo @Mati-Colchoner wyprzedzi Cię w rankingu.jest to tylko kwestią czasu
-
@huzar-shakir Ja już osiągnąłem co chciałem w Rankingu Polskim i Rankingu Światowym czy ponad punktów w lidze 10 osobowej.
Jak to się mówi na każdego przyjdzie pora
Trzymam kciuki za @Mati-Colchoner @tristan1982 i wielu innych żeby awansowali do na świecie
Więcej, graczy którzy wiedzą i umieją nabijać punkty do rankingu to większa szansa na sukces w Mistrzostwach Świata WC OSM. -
@huzar-shakir z cieniasami tez trzeba umiec wygrac , tym bardziej ze nawet komp potrafi sprawic niespodzianke
-
@maloba said in Rekordy i Sukcesy:
@huzar-shakir z cieniasami tez trzeba umiec wygrac , tym bardziej ze nawet komp potrafi sprawic niespodzianke
Co to za porównanie? Ile meczy przegrasz botem? 1/50 chyba
-
Po raz pierwszy w karierze rypnalem rywala 6:0 grając 451 i w dodatku miałem 50% skuteczność na jego obronę można powiedzieć tylko tyle że przy stanie 2:0 dostał czerwo
-
@łukasz-wierzbowski
Wydaje mi się, że mogło to mieć wpływ na wynik, choć i czasem bez kartek padają takie wyniki grając 4-5-1 -
@byku-duma-warmii said in Rekordy i Sukcesy:
@łukasz-wierzbowski
Wydaje mi się, że mogło to mieć wpływ na wynik, choć i czasem bez kartek padają takie wyniki grając 4-5-1Szczerze nie mam pojęcia ale taki wynik bardzo mnie cieszy