(L)egia Warszawa
-
-
Legia nadal bez kompletu punktów, tylko remis w starciu z Koroną
-
-
-
fotoreportaż z meczu :
-
Legia - Astana: Kadra mistrza Polski
We wtorek rano legioniści wyruszyli do Astany, gdzie w środę o 16:00 polskiego czasu zmierzą się z mistrzem Kazachstanu w 3. rundzie eliminacji Ligi Mistrzów UEFA. Trener Magiera zabrał na mecz 22 piłkarzy.
Bramkarze: Arkadiusz Malarz, Radosław Cierzniak, Jakub Szumski
Obrońcy: Michał Pazdan, Maciej Dąbrowski, Jakub Czerwiński, Artur Jędrzejczyk, Łukasz Broź, Adam Hlousek
Pomocnicy: Michał Kopczyński, Thibault Moulin, Krzysztof Mączyński, Rafał Makowski, Michał Kucharczyk, Kasper Hamalainen, Guilherme, Cristian Pasquato, Sebastian Szymański, Dominik Nagy, Mateusz Szwoch, Konrad Michalak
Napastnicy: Armando Sadiku
-
-
-
@damiś27 Dąbrowski grał w drużynie z mojego miasta kiedy to grała w IV lub III lidze więc co on robi w Legii to nie wiem bo niezłe z niego Niech w końcu zainwestują w porządnych graczy to będą sukcesy,spójrz jak Slavia się wzmocniła a ma mniejszy budzet od Legii tylko u nas to biorą do kieszeni zamiast inwestować
-
-
@daroo933 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Myślę,że dadzą radę. Astana gra u siebie bardzo dobrze i jak wiesz wygrywała lub remisowała z lepszymi zespołami niż Legia na wyjazdach nie jest już tak kolorowo Ponad to ta sztuczna murawa też swoje robi! :slight_smile:
Zgodzę się z Tobą , chociaż ostatnio brzydko się o mnie wyrażałeś :slight_smile: