(L)egia Warszawa
-
@ochowiak said in (L)egia Warszawa:
Mi jako kibicowi Lecha jest po prostu WSTYD. Cała Polska teraz będzie mówić, że wszyscy kibice Lecha to zwierzęta i bandyci... Co do meczu to piłkarsko Legia zasłużenie wygrała, a Lech grający do bramkarza, który gra "lagę" na Gytkjaera, to było po prostu żałosne... Powodzenia w eliminacjach do LM, może i w tym roku się uda reprezentować Polskę w pucharach
Nie chcę się tutaj pastwić nad kibolami Twojej drużyny ,bo było by to kopanie leżącego , jednak sądzę że kary nałożone na Lecha przez Komisję Ligi będą bardzo dotkliwe. A skoro Lech to "Kibolski Klub Sportowy" to chyba kibole Lecha powinni pokryć kary finansowe które otrzyma klub z własnej kieszeni
-
@Cezarro KKS to nie skrót od Kibolski Klub Sportowy, tylko Kolejowy Klub Sportowy, a kibole tak po prostu napisali na transparencie. Wspomniani kibole to nie to samo co pseudokibice. Mało kto wie, że w gwarze poznańskiej "kibol" oznacza kibic. Niestety z czasem, w tym dzięki m.in pseudokibicom Lecha, znaczenie słowa kibol się drastycznie zmieniło
-
Mistrzowska feta na Starówce
http://legia.com/album/mistrz-mistrz-legia-mistrz-fot-janusz-partyka-4767
-
Zdobywając tytuł Mistrza Polski po raz 14-ty Legia Warszawa zrównała się w ilości tytułów z Ruchem Chorzów i Górnikiem Zabrze. Oba te zasłużone dla polskiej piłki kluby ze Śląska nie będą miały raczej szybko okazji żeby swój dorobek poprawić ,natomiast jeżeli Legia obroni tytuł w przyszłym sezonie wtedy stanie się samodzielnym liderem tej klasyfikacji
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@cezarro ok nie wnikam co tam sie stalo chociaz czytalem o tym , oficjalnie mistrzem w 93 Legia nie jest wiec dlaczego sobie przypisuje ?
Może dla Ciebie nie jest , ale dla Klubu i jego kibiców Legia była i będzie mistrzem '93 . To co sobie inni myślą nie ma żadnego znaczenia.
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@cezarro nie no Twoim tokiem myslenia Juve tez moze sobie dopisac jedno mistrzostwo wiecej bo maja taki kaprys . Legia ma 13 i nic tego juz nie zmieni
daruj sobie tutaj swoje cebulowo-buraczane pseudo-przemyślenia .Prosiłem już grzecznie wielokrotnie żebyś nie zabierał głosu w tym temacie , więc wypad stąd.
-
Odzywki cezarro na poziomie widać, a myślałem, że skoro kibic Legii to będzie świecił przykładem. Myliłem się.
-
@kruk94 said in (L)egia Warszawa:
Odzywki cezarro na poziomie widać, a myślałem, że skoro kibic Legii to będzie świecił przykładem. Myliłem się.
Jak coś się nie podoba to przecież nie musisz tutaj zaglądać. Z pewnością znajdziesz na forum wiele interesujących tematów ,gdzie będziesz mógł się udzielać i wypisywać swoje "mądrości" , najlepiej razem z @maloba .