(L)egia Warszawa
-
@pansushe said in (L)egia Warszawa:
@cezarro said in (L)egia Warszawa:
Nikt też się do niczego nie przyznał.
"jak Cię złapią za rękę to mów, że to nie Twoja ręka" - tak to chyba leciało
a poza tym to zupełny przypadek, że wtedy w '93 na każdy gol ŁKSu golem odpowiadała Legia i odwrotnie
Naprawdę ?? Masz może jeszcze coś mądrego do powiedzenia/napisania ??
-
@pansushe said in (L)egia Warszawa:
Nikt też się do niczego nie przyznał.
"jak Cię złapią za rękę to mów, że to nie Twoja ręka" - tak to chyba leciało
a poza tym to zupełny przypadek, że wtedy w '93 na każdy gol ŁKSu golem odpowiadała Legia i odwrotnie
Naprawdę ?? Masz może jeszcze coś mądrego do powiedzenia/napisania ??
na chwilę obecną wystarczy
ale później mogę dodać, że Wisła ukarała swoich piłkarzy za ten mecz
-
@kruk94 said in (L)egia Warszawa:
Widzę, że niepotrzebnie się wypowiedziałem w tym temacie. Bo powiedzieć coś nie po myśli @Cezarro , to jak włożyć kij w mrowisko. ...
Słusznie zauważyłeś, wypowiedziałeś się zupełnie niepotrzebnie . Na drugi raz nie zabieraj głosu w tematach o których nie masz pojęcia.
-
@kruk94 Cezarus to taki miejscowy znawca , wielki fan Ległej on wie wszystko najlepiej Typowy cwaniaczek internetowy a na ulicy pewnie potulny
Dziwi mnie gdzie sa moderatorzy kiedy swoimi tekstami obraza innych uzytkownikow notorycznie bez konsekwencji ??? !!! Ja nie jestem swiety ale w jezyk umiem sie ugryzc -
@Cezarro głupoty pisac potrafisz jak malo kto ale zeby cos madrego to juz jak Ci sie wypsnie przypadkiem . Nie potrafisz przyjac do wiadomosci ze ktos moze miec inne zdanie na temat Legii i atakujesz kazdego jak wsciekly pies . Wyluzuj sie troche bo nerwicy dostaniesz
-
@maloba said in (L)egia Warszawa:
@kruk94 Cezarus to taki miejscowy znawca , wielki fan Ległej on wie wszystko najlepiej Typowy cwaniaczek internetowy a na ulicy pewnie potulny
Dziwi mnie gdzie sa moderatorzy kiedy swoimi tekstami obraza innych uzytkownikow notorycznie bez konsekwencji ??? !!! Ja nie jestem swiety ale w jezyk umiem sie ugryzcDyskutujesz na tym samym poziomie również obrażając. To jest temat przeznaczony dla kibiców Legii Warszawa.
Wracając do tematu. @Cezarro naprawdę myślisz, że w tamtym sezonie było wszystko okej? Co powiesz o poprzednim sezonie, gdzie Legia zdobyła tytuł dzięki panom z gwizdkami. Nawet część kibiców Legii sama to przyznała. Ostatnie 2 strony to tylko przekomarzania się nawzajem nic nie wnoszące:(
-
@stefan-joptwojmać said in (L)egia Warszawa:
Dziwi mnie gdzie sa moderatorzy kiedy swoimi tekstami obraza innych uzytkownikow notorycznie bez konsekwencji ??? !!! Ja nie jestem swiety ale w jezyk umiem sie ugryzcWracając do tematu. @Cezarro naprawdę myślisz, że w tamtym sezonie było wszystko okej? Co powiesz o poprzednim sezonie, gdzie Legia zdobyła tytuł dzięki panom z gwizdkami. Nawet część kibiców Legii sama to przyznała.
Oczywiście , wszyscy sędziowie w Polsce zostali przekupieni żeby Legia została mistrzem , poza tym również PZPN , UEFA , FIFA , a nawet FBI i CIA także
-
@stefan-joptwojmać Jestem kibicem Legii i zycze im jak najgorzej to tez kibicowanie ale mam wielu kumpli ktorzy sa fanatykami Legii i sa normalni czego nie mozna powiedziec o tym kolesiu . Typ ewidentnie ma problemy z przyjmowaniem krytyki w strone jego druzyny i sieje ferment . Bo mimo ze nie lubie Legii to jest duzo ciekawych tematow ktore mozna by rozwijac ale z nim to mozna rozwinac papier toaletowy do tego samego sluzy !
-
Raczej to ty masz ewidentnie jakiś problem ,koleżko. Zabierasz głos w temacie dla kibiców Legii chociaż ,jak wielokrotnie podkreślałeś ,kibicem Legii nie jesteś. Wypisujesz tutaj jakieś bzdury ,notorycznie obrażasz nasz klub i jego kibiców. To są działania ewidentnie prowokacyjne z twojej strony. Potem płaczesz tutaj że ktoś ci pociśnie. Co do mnie , ja tylko staram się bronić tutaj swój klub przed atakami antylegijnych fanatyków ,takich jak ty.
-
Mi jako kibicowi Lecha jest po prostu WSTYD. Cała Polska teraz będzie mówić, że wszyscy kibice Lecha to zwierzęta i bandyci... Co do meczu to piłkarsko Legia zasłużenie wygrała, a Lech grający do bramkarza, który gra "lagę" na Gytkjaera, to było po prostu żałosne... Powodzenia w eliminacjach do LM, może i w tym roku się uda reprezentować Polskę w pucharach
-
@kruk94 said in (L)egia Warszawa:
@marceloo23 dokładnie .. ja już obstawiłem u bukmachera mistrzostwo dla Jagi
Więc wygląda na to ze wtopiłeś Trzeba było obstawić wicemistrzostwo dla Jagi