(L)egia Warszawa
-
Odzywki cezarro na poziomie widać, a myślałem, że skoro kibic Legii to będzie świecił przykładem. Myliłem się.
-
@kruk94 said in (L)egia Warszawa:
Odzywki cezarro na poziomie widać, a myślałem, że skoro kibic Legii to będzie świecił przykładem. Myliłem się.
Jak coś się nie podoba to przecież nie musisz tutaj zaglądać. Z pewnością znajdziesz na forum wiele interesujących tematów ,gdzie będziesz mógł się udzielać i wypisywać swoje "mądrości" , najlepiej razem z @maloba .
-
Dean Klafurić trenerem Legii Warszawa
Dean Klafurić, który zdobył z Legią Warszawa Mistrzostwo i Puchar Polski, będzie trenerem pierwszego zespołu w sezonie 2018/19.
Chorwacki szkoleniowiec podpisał z klubem nowy, roczny kontrakt z opcją przedłużenia o kolejne 12 miesięcy.
Klafurić będzie miał również nowego asystenta Ivan Prelec.
Ostatnio prowadził HNK Gorica, z którym awansował do chorwackiej ekstraklasy. Wcześniej pracował także w akademii Dinama Zabrze.Bilans Deana Klafurica w roli pierwszego trenera Legii Warszawa
LOTTO Ekstraklasa:
6 meczów: 5 zwycięstw, 1 remis
Bilans bramek: 12-3
Puchar Polski:
2 mecze: 2 zwycięstwa
Bilans bramek: 4-2
Dla mnie osobiście to dobra wiadomość i jutro ma odbyć się konferencja prasowa (wtorek o godz. 10:00).
Mam nadzieję że powie co z przygotowaniami do nowego sezonu i co mnie najbardziej interesuję to wzmocnienia zwłaszcza w ofensywie. -
@damiś27 said in (L)egia Warszawa:
Deana Klafurica w roli pierwszego trenera Legii Warszawa
Też był moim faworytem. Kto wie, może dzięki tej sytuacji zrobi z Legii solidny klub, nie do ogrania w Ekstraklasie?
-
Podsumowując konferencję, nic nowego się nie dowiedziałem -
Piłkarze Legii wrócili i zaczynają przygotowania do kolejnego sezonu
Mateusz Hołownia podpisał czteroletni kontrakt z Legią. (Przedłużył kontrakt z Legią)
Iñaki Astiz na kolejny sezon w Legii
Bilans Inakiego Astiza w Legii:
Ekstraklasa: 3x Mistrzostwo Polski, 181 meczów / 8 bramek
Puchar Polski: 6x , 33 mecze
Europejskie puchary: 4x faza grupowa Ligi Europy UEFA, 22 mecze
Łącznie: 236 meczów / 8 bramek -
José Kanté piłkarzem Legii Warszawa
-
W cieniu mundialowych emocji rozlosowano pary 1 rundy eliminacji do Ligi Mistrzłw. Legia Warszawa zagra z Cork City FC.
http://legia.com/aktualnosci/cork-city-fc-rywalem-legii-w-1-rundzie-el-ligi-mistrzow-uefa-58976
-
@mihau1878 Dobry rywal, całkowicie w zasięgu możliwości Legii .
-
-
Nowy kontrakt Tomasza Nawotki
Mecz na żywo Legia Warszawa - Viitorul Konstanca
-
@damiś27 No to czekamy na LM .
-
Jak trwoga to do.. Kuchego