(L)egia Warszawa
-
@dovco_handf said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Bo Mioduski ma długoterminowy plan zbudowania europejskiej potęgi z Legii (jakieś 200 lat), a Leśnodorski jechał po bandzie, aby już teraz były wyniki i stąd te różnice w grze Legii i sukcesach/ekscesach .
Obawiam sie ze przy jego "dlugoterminowym planie" to nawet i 500 lat moze nie wystraczyc
-
Ale dziś są wymęczone trzy punkty na Zagłębiu Sosnowiec - 2:1 dla Legii
-
Występujący w drużynie trzecioligowych rezerw Legii Warszawa Amos Shapiro-Thompson oraz Kacper Pietrzyk rozpoczęli wczoraj treningi z pierwszą drużyną - poinformowała oficjalna strona klubu "Legia. com". Zarówno 18-letni Shapiro-Thompson, jak i 19-letni Pietrzyk zanotowali w tym sezonie po 2 występy w III lidze.
-
Sandro Kulenović podpisał nowy trzyletni kontrakt z Legią Warszawa . Umowa obowiązuje do 30 czerwca 2021 roku - poinformowała oficjalna strona klubu Legia .com. 18-letni napastnik w tym sezonie wystąpił tylko w pierwszym spotkaniu I rundy eliminacji Ligi Mistrzów z Cork City FC .
-
@daroo933 said in (L)egia Warszawa:
@cezarro Tutaj wszystko jest do zmiany. Na chwilę obecną Legia to porażka jak najszybciej zmiany porobić bo z taką gra to nie widzę ich w 8 nawet..
Chyba wszyscy widzą co się dzieje ,lecz ze zmianami trzeba będzie zapewne poczekać do zimowego okienka transferowego i wtedy rozgonić tych darmozjadów . Zapowiada się że runda jesienna będzie niestety stracona.
-
@rusewicz said in (L)egia Warszawa:
Nie widziałem meczu, za co ta kolejna czerwien ?
Nie pytaj lepiej co zrobił Pazdan. To już cień zawodnika. Blokował napastnika tak, że ten mu uciekł sam na sam, a ten go ściągnął za koszulkę:P
-
@stefan-joptwojmać Ogladałem już skrót i szczerze powiedziawszy, nie odważyłbym się dać tam Czerwieni ale to tylko moje odczucia
-
@stefan-joptwojmać Ogladałem już skrót i szczerze powiedziawszy, nie odważyłbym się dać tam Czerwieni ale to tylko moje odczucia
Wiesz co jak dla mnie to czerwień, w momencie gdy został wyprzedzony przytrzymał gościa za koszulkę w okolicach prawej piersi. Pewnie napastnik dodał też coś od siebie, ale Pazdan jest sam sobie winien. Jeżeli już zagwizdał faul to w tej sytuacji nie miał innego wyjścia jak dać czerwo. Na powtórkach widać jak zaciska pięść i naciąga koszulkę zawodnika Cracovii. VAR potwierdził i gra poszła dalej.
-
Szczęście Legii, że Cracovia nie potrafiła wykorzystać gry w przewadze cały mecz.
-
@stefan-joptwojmać said in (L)egia Warszawa:
Nie widziałem meczu, za co ta kolejna czerwien ?
Nie pytaj lepiej co zrobił Pazdan. To już cień zawodnika. Blokował napastnika tak, że ten mu uciekł sam na sam, a ten go ściągnął za koszulkę:P
Myślę że Pazdan powinien już zmienić otoczenie , tylko jakoś chętnych na jego usługi nie widać. Z polskich klubów żadnego nie stać żeby płacić mu tyle kasy co Legia. Może Jagiellonia weźmie go z powrotem , podobno w Białymstoku ludzie są hojni więc zrzucą się na jego kontrakt