WCC - World Crew Championship 2016
-
@ciamajda
Powodzenia :slight_smile: Zróbcie ten kolejny krok w stronę chwały -
Panowie, to jest najważniejsza bitwa naszej grupy w historii. Jeśli wygramy to kolejna będzie jeszcze ważniejsza Powodzenia, przywieźcie nam ich skalpy!
-
@Michal_ACM Ta bitwa jest bitwą o nasz honor, ale spoko mistrzowie, co ma wisieć - nie utonie. To nie żadni bogowie OSM tylko cwaniacy, co się ślizgali dzięki świetnej znajomości regulaminu i niuansów gry. Nasza wiedza w tych aspektach gry jest obecnie nie mniejsza niż u nich :ok_hand_tone1:.
-
powodzenia,dokopcie im!!
-
Kolejeczka miód malina!
-
@Stefan-Joptwojmać
Wszystkie wyjazdy przeciw obozom -
@ciamajda
Wielkie brawa Im trudniejszy rywal, tym wam jeszcze lepiej idzie :slight_smile:. Mistrzowie po prostu :flag_pl:. -
@pimus1910 said in WCC - World Crew Championship 2016:
@Stefan-Joptwojmać
Wszystkie wyjazdy przeciw obozomOdpowiedzieliście, czy nie ?:)
Grubo polecieli, możliwe, że wynik po kilku kolejkach będzie oscylował wokół tego 2 lata temu..
-
@Stefan-Joptwojmać
Odpowiedział tylko Rafał i pewne 3pkt My z Łukaszem bez obozów dzisiaj druga ostra kolejka 5 vs 5 ,początek jest ostry -
@ciamajda
Porażka Rafała u siebie , prawie coś nie możliwego. -
@Byku-Duma-Warmii Chyba za delikatnie zagrałem , wystraszyłem się żółtego sędziego a przeciwnik wykorzystał to z dobrym 451 i moje 433 zawiodło , Łukasz będzie nie zadowolony ;(
-
-
@ciamajda
Najważniejsze, że drużyna wygrywa . -
-
@Łukasz-Kowalski
Jeszcze się podniesiecie, bo najważniejsze by na koniec bitwy wygrywać, a nie w jej środku :slight_smile:. -
@Byku-Duma-Warmii said in WCC - World Crew Championship 2016:
@Łukasz-Kowalski
Jeszcze się podniesiecie, bo najważniejsze by na koniec bitwy wygrywać, a nie w jej środku :slight_smile:.tabela bardzo płaska, szanse są wciąż równe