WCC - World Crew Championship 2016
-
@Rusewicz Oczywiście. OSM jest świetne, ale to nadal tylko gra i jest wiele ważniejszych rzeczy w życiu . Na Andrzejki wystartujemy...
-
-
Jak tam po 1 kolejce? Postaram się regularnie wrzucać wyniki.
Jedyną niewiadomą jest to czy na KysiuS gość się odpalił. Pozostali na czysto.
-
Z progresem to jest tak orientacyjnie, bo ciągle to się zmienia, gdy go robiłem to nie wszyscy mieli wystawionych 4 piłkarzy, a ten ostatni od nich to żadnego, także jak wstanę to może to zdecydowanie inaczej wyglądać:)
-
@Stefan-Joptwojmać
U nas tak to wygląda po 1 kolejce:
Progresiki policzę dziś i dorzucę do pieca informacji Pragnę zaznaczyć, że w meczu Przemka miała miejsce niecodzienna sytuacja i rywal miał nieprawdopodobne szczęście. Zobaczcie sami statystyki z tego meczu:
2 Bramki 2
9 Strzały 2
22% Skuteczność 100%
8 Rzuty rożne 2
13 Faule 16
1 0 Kartki 0 1
-
Bardzo dobry start, cenne wyjazdowe zwycięstwa, a co do Przemka to ich 1 wyczerpała już chyba limit farta co najmniej na połowę ligi;)
-
tak to wygląda w Husarii po 1 kolejce , na czerwono obozy
-
@marceloo23 Jeszcze lepszy początek niż u nas - ogromne brawa :clap_tone1:
-
@marceloo23
Sniki trochę zaszalał na wyjeździe i to jeszcze przeciwko obozowi MISTRZ -
Niestety KysiuS zapomniał o obozie, ale mam nadzieję, że wyjdzie to nam na + później. Przegrywamy 659:678. Ale nie wygląda to tak strasznie - ten co lideruje od nich dostał 2 mecze od swoich, a u nas AC Bubol z 2 wyjazdów przywozi 4pkt, a gdyby nie czerwo to zapewne wygrałby i dziś;)
-
@Stefan-Joptwojmać U nas ze zmiennym szczęściem. Jutro zrobię tabelę, ale jest dobrze :thumbsup_tone1:
-
Kolejka nr 2
-
a to progres stan na 13.00 06.12.2016
-
U nas tak to wygląda po 2 kolejkach:
-
Poziom transferów bardziej wyrównany niż bitwa, ale my wykorzystaliśmy 2 obozy, a rywale jeszcze żadnego.
-
U mnie ciekawa sytuacja jest. Zbuduje mi się boisko na 4% na 15 sec przed symulacją. Jak dotąd symulacja się jeszcze nie spóźniła, a to bardzo ważny mecz dziś, bo gram u siebie z ich 1;p
Na niecałe 3h przed symulacją tak to wygląda. Ich 9 jedzie na - ;D
-
Ooo dostrzegłem błąd w tabelce u siebie z wartością wyjściową składu The Specjal Mourinho, następnym razem będzie poprawione, za dużo mu wklepałem o 30tys;)
-
U nas dzisiaj ostre strzelanie. Szkoda gorkinsa, czerwo w 5 i dwie kontuzje do 30min, czekam tylko na info odnośnie obozu. U AC Bubola na czysto grali, a w moim meczu ja się odpaliłem
-
@Stefan-Joptwojmać Ale wygrywacie :ok_hand_tone1: