Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@jepsztel ...100% skuteczności...
-
Bardzo ciekawa kolejka, aż w trzech meczach gospodarze ponieśli klęskę, a tylko w jednym wygrali:
-
@Dovco_HandF mi porażka @jepsztel przeciw mnie na rękę. nawet jeśli na farcie zwycięstwo dzięki pechowej 13 minucie i redzie dla rywala odniosłem
-
Dzban tam nieźle ciśnie:)
U nas lider stracił punkty z kompem tym razem, zaś mi udało się wygrać z botem, ale statystyki miałem tylko ciut lepsze..
-
@Stefan-Joptwojmać Dorzucę tabelkę - bez zmian:
-
@Stefan-Joptwojmać Dzban owszem, bilans ma intrygujący. Ci ciekawe, ja jeden mecz 5-0 w plecy, stąd na minusie i też wesołe cyferki.
-
@Stefan-Joptwojmać
Co lepsze-obaj z Przemkiem straciliśmy punkty z botem -
-
Ja mam cały czas tak samo mimo przewagi w meczu przegrywam 5 raz, 1:0 dziwne te osm sie robi ale to tylko gra liczy sie dobra zabawa i rywalizacja.
-
@huzar-shakir Coś cuduja caly czas dzis przez jakis czas nie mozna bylo wejsc na osma . Mnie to takie macze denerwują wczoraj u siebie przeciwko zgrupowaniu zremisowalem 1-1 mimo ze staty mialem 5 razy lepsze !
Edycja postu w celu poprawy nieprzyzwoitego słowa
-
Nie patrz na statystyki, bo to nic nie daje, ja ustawiam się przede wszystkim tak by nie tracić gola, bo wolę zremisować mecz niż przegrać, bo to zawsze punkt(nie licząc botów). Poza tym da się strzelić nawet 3-4 gole grając z kontry.
Grałeś przeciwko zgrupowaniu więc się nie dziw. Ja nie tak dawno u Dovco w lidze w Indonezji grałem przeciwko zgrupowaniu na wyjeździe i wygrałem 5:3 mając gorsze statystyki..