Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@huzar-shakir Wątpię, Przemo. Dzis tez przy dużej przewadze - przegrałem mecz i to u siebie. Wpadłem w jakiś dołek
-
@Dovco_HandF to przez te cudaczne 4231 przy którym kombinujesz .ja muszę wygrać. Ty niekoniecznie
-
@huzar-shakir To moje 4231 jest naprawdę niezłe tylko czasem dziwne wyniki padają .
-
@ciamajda jak mogłeś heh niby kolega z grupy a ładuje mi bramkę na 0:1 w doliczonym czasie gry. Już pogodziłem się z remisem oglądając symulacje, kliknąłem zakończ i nawet nie zauważyłem że wynik się zmienił, dopiero gdy zajrzałem w tabelę. Gratuluję, szczęście sprzyja lepszym jak to mówią
-
@Dovco_HandF dziwny to był wynik w pucharze Niemiec.jutro zagram offensive
-
@huzar-shakir No co ty, graj tak jak w Pucharze Niemiec. To był dobry mecz .
-
@Dovco_HandF dobry ,ale nie dla mnie.jutro pokombinujemy
-
@huzar-shakir Powodzenia :thumbsup_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Mam dokładnie tak samo jak, Ty dziś na 3 kontach, aż wszystkie mecze przegrałem po 1-0, a w 2 przypadkach to właśnie ja dominowałem. -
Grupa E nie zazdroszczę sytuacji
-
@Mateusz-Lambert daj spokoj, kazdy mecz to loteria
-
Zły jestem, bo fatalną taktykę obrałem na ostatnia kolejkę. 2-0 w plecy. Po meczu sam się sobie dziwiłem, dlaczego tak optymistycznie wyszedłem i skąd ten pomysł w ogóle. Nic, do końca 8 kolejek, trzeba walczyć. Partner nie pomaga, ale wierze w niego Mocno końcówka!
-
@Michal_ACM said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@sniki26 Gratuluje. To było dla mnie jak zderzenie ze ścianą. Razem z Łukaszem trzęsiecie tą ligą
Dzieki wyszedł mi wyjazd i tyle
-
@Mateusz-Lambert - właśnie uważam, że jest czego zazdrościć, bo emocje mamy zapewnione prawdopodobnie do ostatniej kolejki
-
@szostola said in Grupa C straaaaszny ścisk , nic sie nie wyjaśnia z kolejki na kolejkę coraz gorzej !;) powodzenia :
Re: Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
Grupa C straaaaszny ścisk , nic sie nie wyjaśnia z kolejki na kolejkę coraz gorzej !;) powodzenia
-
@Dovco_HandF winner