Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@mihau1878
Jak wyniki między parami z miejsca ? -
@Rhett1
Dzięki Panowie za super walkę do ostatniej kolejki Dawno nie grałem w tak wyrównanej lidze, widać, że grali tu jedni z najlepszych graczy w Polsce:flag_pl: Muszę pogratulować dla @Szeregowiec, bo robotę jaką wykonał w tej rundzie była niesamowita i jestem bardzo szczęśliwy, że mogę z nim grać :slight_smile:. Jeszcze raz dzięki wszystkim -
@Byku-Duma-Warmii Nic dodać, nic ująć Rzecz jasna przyłączam się do gratulacji dla wszystkich, bo liga była na najwyższym poziomie
-
W Grupie B awans... faworytów, zresztą zdecydowanie punktowo odbili od reszty. Ligę wygrywa rzutem na taśmę Bolesław Chrobry, a najlepszą parą zostaje Dovco_HandF/Damiś27. Dziękuję wszystkim za fajne, pozytywne emocje przez ostatnie 3 tygodnie. To była czysta przyjemność grać z wami w tej lidze :clap_tone2:.
-
Zająłem 11 miejsce w lidze, ośmieszając się kolejka za kolejką i gram dalej. Świat stanął na głowie. Nie zasługuje na to żeby tam grać, wielu lepszych grajków odpadło, przez co jest mi wstyd Wielkie brawa dla Łukasza za robotę jaką wykonał. Niesamowite!
-
@Dovco_HandF najlepsze jest to że z "faworytami" czyli 4 awansujacych przegrałem raz.jedynym uprawiedliwieniem mojego i @FORMOZA braku awansu jest fakt,że nieco za bardzo byłem pewny wygranej nad @jepsztel .a wystarczyło zagrać 4231 bądź 451.trudno.gratuluję jeszcze raz obu parom.nasze niepowodzenie trzeba przyjąć tylko na klatę i grać dalej.
-
Zdecydowanie druga część ligi mi nie wyszła może za rok się uda. Dzięki wszystkim za emocję. Gratulacje dla tych co awansowali i powodzenia w dalszej części turnieju
-
@krystian16061994
gratulacje dla wszystkich awansujących i pozostałych za zaciętą walkę do samego konća -
Dzięki wszystkim za walkę, w szczególności @Hustin-Doffman , który holował mnie uparcie przez całą drugą rundę, liga naprawdę wymagająca
-
@Hustin-Doffman said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@klosek
Ja liczylem ze klosek ma -10 punktow bo jest na ostatnim miejscu, dziwne ze bierzemy pod uwage boty, wtedy mielibysmy -5 punktow a nie +2@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@Hustin-Doffman no właśnie boty nie powinny być brane pod uwagę
Wyjaśnienie tej kwestii leży w regulaminie:
@Łukasz-Kowalski said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
MISTRZOSTWA POLSKI PAR 2017
...
VI.
Zasady punktowania:Suma punktów pary z tabeli plus ewentualne bonusy/kary dla konkretnego miejsca:
1 miejsce: +10 punktów
2 miejsce: +5
3 miejsce: +3
...
10 miejsce: -3
11 miejsce: -5
12 miejsce: -10
... -
Dziękuję za rywalizację w grupie C. U mnie mogło i powinno być lepiej, a partner ... nie dojechał. Zdarza się. Aha, według moich wyliczeń 2.miejsce powinno przypaść parze havsky/tristan, a nie, jak jest w tabeli mihau/stb. Hęęęęę?
-
@Krokodyl-Amazoński przecież wiadomo że @havsky z @tristan1982 awansowali...wyliczenia nie są konieczne
-
VI.
Zasady punktowania:Suma punktów pary z tabeli plus ewentualne bonusy/kary dla konkretnego miejsca:
1 miejsce: +10 punktów
2 miejsce: +5
3 miejsce: +3
...
10 miejsce: -3
11 miejsce: -5
12 miejsce: -10
...No wszystko ładnie pięknie tylko pytanie jak byś policzył punkty, gdyby boty wywalczyły awans ? i pytanie drugie jak zaprosiłbyś parę botów do dalszego etapu gry ? poza tym boty nie zgłaszały się do gry i zostały niejako zmuszone do gry ze sobą w parze