Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@klosek wystarczy traktować mecze z botami jako nieodbyte. Nie liczyć tych punktów i wtedy punkty minusowe jak i bonusowe przyznawać tylko graczom, którzy zgłosili się do turnieju. Może w przyszłości warto zastanowić się nad takim rozwiązaniem.
-
Dzięki wszystkim za wspólną grę i emocje do ostatniej kolejki Dziękuje również za podliczenie wyników meczy bezpośrednich. Gratuluję awansu wszystkim zwycięzcom
-
Z drugiej strony to każdy ma tyle samo meczów z botem, każdy grał w sezonie 4 mecze z botem i miał takie same szanse na dopisanie sobie 3 punktów. Gdyby to byli normalni gracze i tak trzeba by było zagrać te mecze, więc po co dyskutować, wg mnie dobrze, że w regulaminie jest zapis, że mecze z botami mają taką samą wagę jak każdy inny mecz
-
Dla mnie nie ma różnicy czy mecz z graczem czy botem. Trzeba zagrać mecze z botem . Moim zdaniem nie fer trochę by było nie liczyć punktów z botem, bo gracze którzy mają mecze z botami w środku Mistrzostw/Ligi mogą podstawową wysłać na "odpoczynek". Mecz to mecz nie zależnie jaki wynik padnie i z kim zasady trzeba respektować
-
Nie rozumiem w czym macie problem ? majac dwa boty jako pare tak naprawde wasze szanse wzrosly na awans !! Walka toczyla sie miedzy 5 a nie 6 parami bo boty byly skazane na porazki ! kolejna sprawa komputer zajal dwa ostatnie miejsca dzieki czemu dwoch aktywnych graczy uniknelo ujemnych punktow !! ogarnijcie sie
-
@maloba właśnie o to chodzi, że ja nie mam problemu wyjaśniam tylko kolegom jak skonstruowany był system punktowania, nie wnikałem w jego zasadność bo wydawał mi się naturalny i sprawiedliwy, zresztą od początku tak stworzyłem liczydło, że liczyło wszystkie punkty
-
@maloba już Ci wyjaśniam dlaczego mam taki pomysł chodzi o to, żeby grajkowie z trzech ostatnich miejsc (nie licząc botów) również mieli delikatny stresik co do tego czy będą mieli -10 pkt czy nie w tym systemie -10pkt jak i -5pkt zarezerwowane jest dla botów, które i tak to mają głęboko gdzieś. To tylko pomysł i organizator również może mieć taki pomysł głęboko gdzieś - w końcu to on ustala zasady
-
Zgłaszam się już dziś na Moderatora Ligi i kolejne wydanie monet szefa na ten intrygujący co roku turniej , kogokolwiek wylosujemy z Damisiem w półfinale .
-
Za jakieś 15 min odpalam live'a z losowaniem. Zasady losowania będą trochę inne niż w poprzednim losowaniu. Pary są ponumerowane od 1 do 12 i za pomocą generatora liczb będę wybierał pary do grupy naprzemiennie. Wydaje mi się że tak będzie szybciej niż zwyczajnie z karteczkami. Jakby coś to numery mogą się powtórzyć, więc w takim wypadku będę losował je ponownie.
-
Link do transmisji na żywo
Start 22.00 -
@ToomAnyWays
No to otwieram browarka i oglądamy bedzie z głosem? Jakiś podkład muzyczny? Bo nie wiem czy słuchaweczki zakładać -
-
-
Trzy tygodnie ciekawej rozrywki :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Kiedy początek walki ?