Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
@maloba już Ci wyjaśniam dlaczego mam taki pomysł chodzi o to, żeby grajkowie z trzech ostatnich miejsc (nie licząc botów) również mieli delikatny stresik co do tego czy będą mieli -10 pkt czy nie w tym systemie -10pkt jak i -5pkt zarezerwowane jest dla botów, które i tak to mają głęboko gdzieś. To tylko pomysł i organizator również może mieć taki pomysł głęboko gdzieś - w końcu to on ustala zasady
-
Zgłaszam się już dziś na Moderatora Ligi i kolejne wydanie monet szefa na ten intrygujący co roku turniej , kogokolwiek wylosujemy z Damisiem w półfinale .
-
Za jakieś 15 min odpalam live'a z losowaniem. Zasady losowania będą trochę inne niż w poprzednim losowaniu. Pary są ponumerowane od 1 do 12 i za pomocą generatora liczb będę wybierał pary do grupy naprzemiennie. Wydaje mi się że tak będzie szybciej niż zwyczajnie z karteczkami. Jakby coś to numery mogą się powtórzyć, więc w takim wypadku będę losował je ponownie.
-
Link do transmisji na żywo
Start 22.00 -
@ToomAnyWays
No to otwieram browarka i oglądamy bedzie z głosem? Jakiś podkład muzyczny? Bo nie wiem czy słuchaweczki zakładać -
-
-
Trzy tygodnie ciekawej rozrywki :clap_tone1:.
-
@Dovco_HandF
Kiedy początek walki ? -
@Byku-Duma-Warmii
@Łukasz-Kowalski said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):Start: 06 lipiec (czwartek)
Liga: Retro B -
@ToomAnyWays GJ
-
@ToomAnyWays Michał dobry pomysł na losowanie. :ok_hand_tone2: Szybko sprawnie oraz można szybko wszystko zobaczyć
-
@ToomAnyWays Good Job
-
To niezla grupa XD