Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017)
-
Ja bym stawia艂 偶e na podium b臋d膮 (kolejno艣膰 przypadkowa, nie potrafie wskaza膰 dok艂adnie miejsc):
Cogito/Sniki
Byku/Szeregowiec
Boles艂aw/Dami艣li
Cho膰 wiadomo 偶e te偶 mam aspiracje by powalczy膰 o podium bo apetyt ro艣nie w miar臋 jedzenia, ale moim zdaniem te trzy pary maj膮 najwi臋ksze szanse na tytu艂 MPP. Jednak偶e wszystko wyjdzie z czasem i ka偶demu zz finalist贸w b臋d臋 kibicowa艂 i 偶yczy艂 powodzenia -
Dzi臋ki super 偶e powalczymy jeszcze raz, ja osobiscie mam 2 pary kr贸re widze w finale o podium 1 miejsce ale zachowam to dla siebie ,i postaram si臋 w艂膮czy膰 o walk臋 co nie b臋dzie 艂atwe powodzenia dla wszystkich finalist贸w i niech walka b臋dzie do ostatniej kolejki !!!
-
havsku jetse艣 silny razem z koleg膮 i bez skromno艣ci te偶 powalczysz o 1 miejsce wiem bo grali艣my razem w lidze i wiem na co was sta膰, zr贸bcie niespodziank臋 m艂oda krew osm ale 艂atwo nie oddamy wam pola dla mnie to sukces 偶e z tak silnej grupy mam awans i powiem 偶e bardziej widzia艂em w finale 艁ukasza i MIcha艂a ACM kt贸rych bardzo szanuj臋.
-
@sniki26 ja tez s膮dzi艂em 偶e 艁ukasz i Micha艂 zagraj膮 w finale, ba my艣la艂em na pocz膮tku p贸艂fina艂u 偶e wygraj膮 te mistrzostwa bo Kowal pieknie zacz膮艂. D艂ugo by艂 w czo艂贸wce, zmieniali艣my si臋 tylko miejscami. Raz ja mialem majstra, raz on, potem Tristan. Walka by艂a wyr贸wnana, ale niestety mecz ze mn膮 zdecydowa艂 偶e odpadli, z czym nie czuje si臋 najlepiej, ale to tylko gra i mam nadziej臋 偶e nikt si臋 nie pogniewa W p贸艂finale mieli艣my sporo szcz臋艣cia, fina艂 natomiast zweryfikuje wszystko, bo sk艂ad jest bardzo mocny. Na pewno z Tristanem nie odpu艣ciny walki do ko艅ca bez wzgl臋du na wynik.
-
@havsky Jakby nie spojrze膰 to Kowal ci膮gn膮艂 ca艂膮 gr臋 od I rundy.Gdyby Micha艂 gra艂 lepiej to by spokojnie awansowali a nawet wygrali Ale jak ju偶 pisa艂em wcze艣niej ile mo偶na jecha膰 na jednym w贸zku kto艣 napisa艂,偶e a偶 do samego fina艂u niestety nie uda艂o si臋 :slight_smile:
-
@daroo933 Micha艂 ma troszke gorszy okres, ale to sie zdarza, zabraklo im troche szczescia w kluczowych momentach. Gdyby nie to, fina艂 nale偶a艂by do nich na pewno... Ale jest jak jest i nie ma co tego rozpamietywac, w nastepnych MPP sie zrewanzuja
-
Panowie Micha艂 ACM wie sam 偶e gra艂 poni偶ej swoich mo偶liwo艣ci albo ta liga by艂a za silna na niego fakt 艁ukasz robi艂 co mo偶na aby awansowa膰 prawda jest taka 偶e tylko 3 pary maj膮 awans i po temacie, nasza para cogito/sniki26 awansowa艂a kosztem 艁ukasza i Mcha艂a czy s艂usznie czy nie to jest problem wzgl臋dny grupa by艂a a偶 za bardzo wyr贸wnana w por贸wnaniu i nie umniejszu膮c nikomu z grup膮 przeciwn膮 ale u nas grali aktualni mistrzowie i vice mistrzowie par wi臋c samo to wskazuje z kim grali艣my w lidze i jaka by艂a walka , havsky z koleg膮 zdominowali lig臋 zagrali agresywnie i j膮 wygrali ,dam艣li 7 z koleg膮 punktowali rywali do ko艅ca a偶 do awansu a my z par膮 艁ukasza rywalizowalismy o 3 miejsce dzi臋kuj臋 wszystkim za gr臋 i rywalizacj臋 Fair Play do ko艅ca bez uk艂ad贸w i sympatii to s膮 MPP i walczymy do ko艅ca fair i u nas w lidze wszystko by艂o do ko艅ca tak jak trzeba, za rok pewnie b臋dzie inny uk艂ad si艂 w finale inni ludzie i to jest pi臋kne w OSM idzie nowa si艂a nowa moc!
-
Super walka i super emocje ciekawie by艂o bo wed艂ug Przemka by艂a opcja,偶e lepiej b臋dzie jakbym przegra艂 ten ostatni mecz wszystko by艂o kwesti膮 innych wynik贸w na szcz臋艣cie uda艂o si臋 awansowa膰 i po raz drugi z rz臋du meldujemy si臋 w finale co ciekawe-opr贸cz nas jeszcze tylko jedna para powt贸rzy艂a sw贸j wynik z zesz艂ego roku,chmura z rts r贸wnie偶 grali w finale w zesz艂ym roku podobnie jak @sniki celujemy w miejsca 1-3 ale wiadomo,ze za darmo nikt nam nic da. Zobaczymy jak b臋dzie sz艂o,zw艂aszcza,偶e ostatnio gorszy okres troch臋,ale na fina艂 spinamy po艣lady!! Powodzenia dla wszystkich
-
@pimus1910 Powodzenia, musimy sie wykazac bo bylo tyle Or艂贸w w p贸艂fina艂ach a zostali艣my tylko my. Ale wierze ze chociaz jedna z naszych par bedzie na podium. Bede trzyma艂 kciuki r贸wnie偶 za Was
-
Wed艂ug mnie faworyci to.
Przemek i Adam oraz Cogito i 艢nieg ale pewnie jest wi臋cej ch臋tnych na wygranie za nied艂ugo b臋dziemy wiedzie膰 kt贸ra para jest najlepsza w Polsce powodzenia panowie dajcie z siebie maxa i niech wygraj膮 najlepsi -
@pimus1910 Za 3 tygodnie bendzie wiadomo kto najlepszy cho膰 s膮dz臋 偶e w finale slabiakow nie ma wkoncu w pokonany polu zostawili wielu menago
-
@sniki26 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
grupa by艂a a偶 za bardzo wyr贸wnana w por贸wnaniu i nie umniejszu膮c nikomu z grup膮 przeciwn膮 ale u nas grali aktualni mistrzowie i vice mistrzowie par wi臋c samo to wskazuje z kim grali艣my w lidze i jaka by艂a walka
Tu Ci臋 musz臋 sprostowa膰 przyjacielu bo aktualni vice mistrzowie Par grali w grupie przeciwnej i mamy apetyt z Adame conajmniej obroni膰 pozycje z przed roku 艁atwo nie b臋dzie, niemniej ju偶 wielkim sukcesem jest powtorzenie wyniku z przed roku i gra w Finale czego dokonali tez @RTS1910_FCS z @chmura87 i dla nich wielkie brawa !!! Dla Nas plan minimum by艂 Fina艂, a teraz powalczymy o ZWYCIESTWO
-
UWAGA MPP 2017 !!!
moderator: @havsky
Start: ok 21:00
Liga: Retro A
Nazwa: MPP 2017 - Fina艂Opcje ligi:
-
@havsky said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
Walka by艂a wyr贸wnana, ale niestety mecz ze mn膮 zdecydowa艂 偶e odpadli, z czym nie czuje si臋 najlepiej, ale to tylko gra i mam nadziej臋 偶e nikt si臋 nie pogniewa
To jest rywalizacja i fajnie 偶e gra艂e艣 na 100% do ko艅ca, to si臋 ceni. Ja to bym si臋 pogniewa艂 gdyby艣 pr贸bowa艂 si臋 podk艂ada膰! Tak wi臋c luz. Trzymam za was kciuki w finale. Utrzyjcie nosa starym wyjadaczom
@daroo933 said in Mistrzostwa Polski Par 2017 (MPP 2017):
@havsky Jakby nie spojrze膰 to Kowal ci膮gn膮艂 ca艂膮 gr臋 od I rundy.Gdyby Micha艂 gra艂 lepiej to by spokojnie awansowali a nawet wygrali Ale jak ju偶 pisa艂em wcze艣niej ile mo偶na jecha膰 na jednym w贸zku kto艣 napisa艂,偶e a偶 do samego fina艂u niestety nie uda艂o si臋 :slight_smile:
Nie le偶y mi retro w tym roku, nic na to nie poradz臋, czasem tak jest 偶e mimo ch臋ci nic si臋 nie udaje. Gdyby nie to 偶e udupi艂em 艁ukasza, kt贸ry gra艂 genialnie to by艂o by mi z tym l偶ej. A tak najbardziej mi jego szkoda. Ale jestem pewny 偶e Kowal odbije to sobie w indywidualnych MP - tam ju偶 nie b臋dzie mia艂 kuli u nogi A mo偶e do tego czasu i ja troch臋 odpoczn臋 od OSM i polubi臋 si臋 bardziej z retro.
-
@艂ukasz-kowalski wszystko jasne, za艂o偶e lig臋 punktualnie wi臋c spodziewajcie si臋 zaprosze艅 oko艂o 21:05